S-a deschis Sportpartner.ro, cel mai mare magazin de fitness din România

. Începând din luna septembrie, amatorii de fitness și mișcare sunt așteptați la Sportpartner.ro, magazinul cu cel mai mare și mai diversificat sortiment de articole fitness din România. Produsele sunt disponibile atât online, cu livrare în toată țara, cât și în magazinul din București, de pe Șos. București Nord nr. 10, unde pot fi testate și achiziționate sub îndrumarea reprezentanților Sportpartner.ro.

Sportpartner (2)

Pe o suprafață de 250 metri pătrați, clienții Sportpartner.ro vor găsi cel mai mare sortiment de articole de fitness, dar și mărci de top din tenis, tenis de masă, badminton, volei, înot, darts, box sau sporturi pe roți (biciclete, role, skateboard-uri).

Sportpartner.ro se adresează mai ales iubitorilor de fitness, pe care îi așteaptă cu cea mai bună selecție de produse: peste 50 de aparate, atât pentru antrenamente acasă, cât și pentru uz profesional. Produsele vin de la mărci de top în domeniu și acoperă toate categoriile de preț, de la standard până la premium. Branduri precum Tunturi, cea mai apreciată marcă de fitness europeană, Body Sculpture, brand de renume mondial sau Bremshey vor fi prezente cu numeroase articole în oferta Sportpartner.ro.

Sportpartner (1)

În plus, clienții vor descoperi în magazin produsele Sport Vision, marcă proprie Sportpartner.ro, dezvoltată special pentru cerințele pieței locale. Produsele Sport Vision se înscriu în segmentul de preț mediu/premium și sunt concepute atât pentru antrenamente acasă, cât și pentru uz semiprofesional.

Oferta pentru fitness include și o gamă completă de accesorii precum gantere, greutăți, costume speciale, saltele, mingi pentru gimnastică și multe altele.

Alte branduri de top din oferta Sportpartner.ro sunt: Donic  – nr.1 mondial în tenis de masă, Mikasa – lider mondial în mingi de volei, Harrows – lider mondial în Darts, Victor – lider mondial în badminton.

Începand din 2014, Sportpartner.ro devine importator și distribuitor oficial în România al mărcii premium de articole pentru înot Speedo.

Sportpartner (5)

Cei pasionați de box vor găsi brandul propriu Sporter, cu o gamă completă de articole. Magazinul comercializează, de asemenea, biciclete Cross, rucsaci Dakine, mingi de baschet Spalding și echipamente de înot Salvas și Go Swim.

Sportpartner.ro este singurul showroom de articole sportive care oferă transport gratuit, în București, pentru achiziții de peste 1000 de lei. Oferta este valabilă și pentru produsele comandate din magazinul online.

Tunturi – cel mai vechi, avansat tehnologic și inovator brand de fitness european

Brandul Tunturi a fost conceput în Finlanda, acum mai bine de 90 de ani, și a fost preluat în 2003 de compania olandeză Accell Group, cel mai avansat tehnologic producător european de echipamente de fitness.

În viziunea Tunturi, fitness-ul este eficient doar dacă este practicat pe termen lung, de cel puțin trei ori pe săptămână, minim 20 de minute pe zi. De aceea, misiunea brandului este de a integra fitness-ul în viața de zi cu zi, popularizând exercițiile practicate acasă.

Produsele Tunturi dau un plus de stil și plăcere antrenamentelor cu ajutorul unor instrumente inovatoare, cum sunt programul de evaluare a formei fizice, asociat cu programe de antrenament personalizate, simulări de exerciții în aer liber, conectare PC și aplicatii de training pentru telefoane sau tablete. Articolele Tunturi sunt printre cele mai bune în categoriile de preț în care se înscriu, au un design compact și o garanție extinsă.

Consiliere gratuită, cu antrenorul de fitness Valentin Floricel

Începând din septembrie, o dată pe lună, antrenorul de fitness Valentin Floricel va întâmpina clienții în magazinul Sportpartner.ro cu recomandări privind alegerea produselor, antrenamente eficiente și alte informații utile pentru practicarea fitness-ului. Prezența lui Valentin Floricel va fi anunțată pe pagina de Facebook Sportpartner.ro, unde cititorii vor primi, de asemenea, sfaturi și modele de antrenamente dezvoltate de Valentin Floricel pentru Sportpartner.ro.

Showroom-ul Sportpartner.ro este deschis de luni până vineri, între orele 9.00 – 19.00 și în zilele de weekend, între 10.00 – 18.00.

Pentru mai multe informații despre Sportpartner.ro, accesați:

www.sportpartner.ro

https://www.facebook.com/Sportpartner.Ro