S-a lansat brandul Stevielle, o gama de produse 100% naturale

Produsele Stevielle au un continut redus de zaharuri, si acestea doar naturale, din fructe. Sunt considerate a fi substituentul ideal pentru micile gustari dulci dintre mese sau deliciile pe care le consumam, fara a avea un aport de zaharuri nociv pentru organism.

POZA CUMULAT STEVIELLE

Din gama nou lansata fac parte bauturile racoritoare instant din fructe 100% naturale, obtinute prin procesul de freeze-dry (liofilizare). Acest proces de extractie a substantei concentrate de fructe permite mentinerea aromei originale si peste 98% din vitamintele fructului proaspat. Astfel, cand pudra din fruct proaspat Freeze-dried se dizolva, absoarbe apa refacand sucul initial de fruct proaspat.

De ce sunt produsele Stevielle unice in lume?

Fata de alte produse care au in compozitie stevia, produsele Stevielle nu au alte adaosuri de zaharuri exceptandu-le pe cele naturale, din fructele procesate prin freeze-dry.

Deoarece sunt indulcite cu STEVIA (extractul Rebaudioziada A 97%), zaharurile din bauturile racoritoare instant  Stevielle sunt aduse doar de catre fructele naturale , fiind cuprinse intre 0,3g si 1,4g la 200 ml suc final.

Aportul caloric al bauturilor racoritoare instant  Stevielle variaza intre 8 calorii (per portia de produs in 200 ml apa) pentru varianta acrisoara cu roselle, menta si lamaie, 13 calorii pentru cel cu lychee, roselle si lamaie, in timp ce varianta cea mai dulce de produs, cu lychee, lamaie si afine nu depaseste 14 calorii pentru 200 ml de produs final.

 

De ce au atat de putine zaharuri si calorii?

Stevia rebaudiana Bertoni, planta originala din Brazilia si Paraguay, in stare naturala, este incredibil de dulce: de 10-15 ori mai dulce decat zaharul dar ZERO ZAHARURI si ZERO CALORII  si are o multitudine de vitamine si minerale extraordinar de sanatoase pentru organismul uman.

Prin prelucrare industriala, din frunzele uscate se obtine un produs cristalin, alb, numit steviozid, care este de 100-200 de ori mai dulce decat zaharul. Mai pot fi separate si alte glicozide superioare calitativ, cu rol indulcitor, precum este Rebaudiozida A 97% (de 300 de ori mai dulce decat zaharul). Acesta este, efectiv, singurul indulcitor din componenta produselor Stevielle, un extract cu ZERO zahar, ZERO calorii si non-toxica.