S-a lansat în România Sistemul brazilian pentru întinderea părului

Lansare în România a unui sistem revoluţionar

Timp de două zile s-a aflat la Bucureşti pentru a susţine seminarul „INOAR – Produs brazilian pentru întinderea părului” doamna Isabelle Falcoz, Hair Care Project Inoar, care a venit special din Franţa pentru a lansa în România nouă gama revoluţionară de produse naturale pentru păr.

Modelele folosite pentru demonstraţie au fost alese special pentru a avea părul lung şi creţ. Iată cum arătau înainte şi după aplicarea tratamentului INOAR – rezultatele sunt spectaculoase!

Tratamentul şi rezultatele sale

Tratamentul INOAR consolidează keratina deja prezenţa în fibră de păr şi repară chiar şi părul deteriorat conferindu-i un aspect mătăsos şi vitalitate pe întreaga lungime. Mai mult decât întindere şi uniformizare, produsele INOAR sunt şi de îngrijire a părului. Gama este indicată pentru toate tipurile de păr: „afro”, „caucazian”, natural, vopsit, colorat, decolorat.

Rezultatul este întotdeauna acelaşi: par neted, uşor de coafat, moale, hidratat şi strălucitor până la aproximativ 2-3 luni.

INOAR a dezvoltat mai multe linii de produse pentru netezirea părului pentru profesioniştii din saloane. Fiecare gamă de la salon a fost asociată cu o gamă de îngrijire la domiciliu pentru a prelungi efectele de netezire şi a păstra părul mătăsos timp de mai multe luni.

Care este povestea INOAR

Povestea INOAR începe cu fondatorul sau, Inocência Manoel, mai bine cunoscut sub numele de Ino. Născut cu părul creţ, el şi-a dedicat viaţa găsirii de soluţii pentru a-şi îndrepta părul. Un adevărat pionier, Ino a inventat noi produse şi astfel s-a născut sistemul brazilian de netezire a părului INOAR, gama cunoscută în prezent pe 5 continente. Timp de 10 ani, laboratoare INOAR de cercetare braziliene au dezvoltat sistemul aducând ca noutate utilizarea Uleiului de Argan pentru netezirea şi uniformizarea părului.

Produse pe bază de Ulei de Argan

INOAR Professional sunt produse fără formaldehida, fără glutaraldehida, pe bază de Ulei de Argan. Toate produsele sunt testate dermaltologic. Produsele INOAR din gama HOME CARE KIT sunt potrivite pentru toate tipurile de păr (natural, vopsit sau decolorat chimic).

Uleiul de Argan INOAR este extras din fructul obţinut de „Argania spinosa”, un copac care creşte în Măroc şi în alte ţări ale Africii de Nord. Astăzi, uleiul este încă obţinut prin măcinare şi prin presare manuală a fructului în cadrul unei cooperative feminine din Magreb.

Uleiul de Argan INOAR este compatibil cu orice procedeu chimic de tratament al părului, acţionând în profunzime în fibră capilară datorită liposolubilitatii sale ridicate. Produsul este ideal pentru un public exigent, care vrea să-şi reducă volumul părului şi să îi amelioreze structura fizică, precum şi aspectul vizual.

Uleiul de Argan este bogat în acizi graşi Omega 3 şi Omega 6 şi în vitamina E. Datorită acestor caracteristici acesta este considerat că şi un remediu natural excepţional împotriva „îmbătrânirii” părului. Vitamina E, în care uleiul este bogat, are o acţiune eficientă de regenerare şi de hidratare a părului. La finalul tratamentului, părul va fi mai hidratat şi protejat. Culorile sunt vizibil mai strălucitoare şi părul va avea un aspect mătăsos, uşor de aranjat.