O respiraţie proaspătă, gingii sănătoase şi buze hidratate, cu Weleda!

Cu siguranţă o persoană care se respectă va alege cele mai bune produse de îngrijire orală atât pentru sine cât şi pentru cei din jurul său. Weleda îţi oferă toate atributele de care ai nevoie pentru a-ţi crea o stare permanentă de bine. În exclusivitate cu conţinut de substanţe naturale, uleiuri aromatice naturale şi ingrediente minerale, Weleda îţi aduce cel mai proaspăt şi sănătos zâmbet, pentru tine şi cei dragi!

Lipsite de orice aditivi, tenside spumante, substanţe sintetice pentru aroma, culoare, conservare sau zahăr şi îndulcitori, produsele de igiena orală Weleda îţi dăruiesc totul din natură. Buzele, dintii şi respiraţia, expuse zi de zi factorilor perturbatori din mediul înconjurător, frigul, vântul soarele, sau elementelor nocive ce se găsesc în hrana zilnică sunt acum răsfăţate de uleiurile eterice extrase din ratanhie şi smirna. Aceste plante exotice asigura nevoilor tale acele calităţi intrinseci pe care alte produse nu le pot egala tocmai datorită conţinutului atât de natural. Hidratarea buzelor, prevenirea gingivitei, înlăturarea plăcii dentare în totalitate şi împrospătarea respiraţiei fără a-ţi degrada gustul se numără cu siguranţă printre nevoile tale.

Balsam de buze Everon. Îngrijire şi protecţie cu SPF 4.

Pielea delicată a buzelor este foarte sensibilă la expunerea îndelungată la frig, vânt şi soare. Balsamul pentru buze Everon de la Weleda calmează şi îngrijeşte pielea delicată a buzelor fără a lăsa un film gras pe piele, deoarece nu conţine materii prime pe bază de uleiuri minerale. Untul de shea, ceară de candelilla şi ceară de trandafiri protejează buzele delicate, oferind în plus o protecţie solară naturală (SPF 4) fără a conţine filtre UV sintetice. Everon oferă o protecţie de încredere împotriva acţiunii mediului înconjurător, previne crăparea şi arsurile buzelor şi le conferă o strălucire mătăsoasă. Preţ: 22 lei.

Pasta de dinţi cu ratanhia. Fortifierea naturală a gingiilor.

Pasta de dinţi răcoritoare cu ratanhia de la Weleda curata dintii delicat, dar temeinic, datorită unei pudre abrazive naturale de bicarbonat de calciu (calcar). Prin întrebuinţarea regulată a acestei paste de dinţi, placă dentară este îndepărtată complet, preîntâmpinând apariţia cariilor. Rădăcină de ratanhia, plantă din flora spontană a Anzilor Peruani, este bogată în tananţi: extractele rădăcinii sale tonifca ţesuturile, prevenind sângerările gingivale. Uleiurile eterice naturale de mentă şi izma creată conferă o senzaţie deosebită de prospeţime şi o respiraţie proaspătă de durată. Nu conţine fluor şi nici derivaţi ai acestuia. Preţ: 25 lei.

Apa de gură cu ratanhia.

Apa de gură cu ratanhia de la Weleda stimulează funcţiile naturale ale mucoasei şi florei orale datorită uleiurilor eterice şi substanţelor minerale conţinute, împrospătând în acelaşi timp respiraţia fără a afecta gustul. Extractele plantei peruane ratanhia şi ale smirnei tonifica gingiile şi mucoasa bucală, ajutând la prevenirea inflamaţiilor şi a sângerărilor gingivale. Nu conţine fluor şi nici derivaţi ai acestuia. Preţ: 38 lei

Produsele Weleda sunt disponibile în farmaciile Dona, Centrofarm, Plafar, Remedio, Catenă, Citypharma dar şi în magazinele naturiste şi magazine online, din toată ţara (MioBio, Napati, BioGood, Biobunatati, etc).

Produsele sunt testate clinic şi nu sunt testate pe animale.

Produsele Weleda susţin utilizarea materiilor prime ecologice şi economisirea apei şi a energiei. Ele sunt produse în Germania, la Schwäbisch Gmünd, în apropiere de Stuttgart.

Despre Weleda

Orientată către viitor, dar cu mulţi ani de experienţă în spate, modernă, păstrându-şi însă tradiţia antropozofica, Weleda este compania care creează produse medicale şi de îngrijire a corpului bazate pe gândirea holistică conform căreia omul trebuie să trăiască în armonie cu natura. Weleda a fost înfiinţată în anul 1921, ca laborator farmaceutic, având propriile culturi de plante medicinale. În prezent, Weleda este principalul producător mondial de remedii naturale şi produse complete de îngrijire a corpului! Pentru informaţii suplimentare vizitaţi-ne pe www.weleda.com.ro şi www.weledababy.ro