S-a lansat Instilulmeu.ro – un jurnal online cu si despre cititori

Devino membru şi poţi face parte dintr-o comunitate de peste 35.000 persoane!

De ce Instilulmeu.ro?

Deoarece ne-am dorit un site în care să ne regăsim indiferent de momentul din zi sau din an, de starea de spirit, de stilul vestimentar sau de funcţia ocupată!

Instilulmeu.ro este locul în care NOI, echipa editoriala, putem să vă oferim o parte din experienţa acumulată în vastul domeniu numit lifestyle, în care VOI, cititorii, ne puteţi oferi câte puţin din poveştile voastre de viaţă şi în care EI, experţii, ne învaţă să ne auto-depasim, să ne îmbunătăţim aptitudinile profesionale şi de relaţionare socială şi să ne cunoaştem mai bine pe noi înşine.

Ce ne face speciali?

Simplu!

Platforma de self improvement

Site-ul Instilulmeu.ro este locul în care zi de zi, alocam câteva minute pentru a afla ultimele informaţii referitoare la cele mai noi cursuri de perfecţionare profesională, stil vestimentar, sfaturi medicale şi evenimente culturale. Toate acele informaţii care ne ajută să ne aflăm într-o constantă auto-depasire a aptitudinilor noastre.

Zona dedicată articolelor scrise de cititori

Oricare e pasiunea ta: scrisul, fotografia, filmele, artă, trimite-ne o mostră din activitatea care simţi că te defineşte, iar noi o vom publica pe site. De ce să fii singurul tău cititor/admirator, când îţi poţi etala pasiunile şi talentul faţă de public?

Avem idei cu caru’ şi nu vrem să le ţinem doar pentru noi!

De la noi afli ce cărţi se mai citesc în metrou, care sunt cele mai inspirate filme pentru a fi vizionate noaptea târziu, care este muzica de ascultat pe fugă şi cam ce fac alţi oameni în situaţii similare cu cele prin care treci tu!

Descoperă-te citind instilulmeu.ro!

Află tot ce trebuie să ştii despre importanţa emoţiilor în dezvoltarea personală! Instilulmeu.ro este un jurnal de autocunoaştere, la un nivel profund, cât şi un ghid de autoeducare. Astfel, poţi descoperi noi perspective asupra felului în care ne putem modifica gândirea, atitudinea, temperamentul, tulburările emoţionale, dar şi stările mai puţin fericite.