Restaurant Salt –un concept ce cinsteşte trendul artei culinare s-a deschis publicului pe data de 14 martie 2013.
Joi, 14 martie – Restaurantul Salt a prezentat publicului un nou concept culinar în cadrul unui eveniment organizat la adresa sa din Şoseaua Nordului.
Am participat la acest eveniment impreuna cu Andreea Popescu, Xonia si Alina Cherciu si multi altii!
Am ras, am facut multe poze si ne-am simtit excelent!
Noul restaurant încântă prin flexibilitatea şi accesibilitatea în spiritul cărora a fost conceput meniul în specific internaţional, o paletă culinară ce recomandă Salt atât pentru întâlnirile formale, cât şi pentru cele degajate.
Meniul celebrează prin varietate cele mai populare specialităţi ale bucătăriilor italiană şi americană, propunere completată de diverse creaţii culinare inspirate de aroma şi versatilitatea cărnii de pui, vită sau peşte.
Conceptul sub care a luat fiinţă restaurantul Salt este întregit de o patiserie proprie, ce va oferi totodată pâine realizată din diverse varietăţi de făină pentru multiple necesităţi dietare.
Restaurantul Salt si-a deschis porţile în prezenţa unui număr însemnat de vedete şi persoane publice. Invitaţilor li s-a pregătit o scurtă sesiune de live cooking şi o degustare a meniului.
La acest eveniment am purtat o rochie Galliano de ma magazinul Boutique Concept 52!
Multumim organizatorilor Monica Munteanu si Denis Radu pt invitatie si pt o seara frumoasa
Noul restaurant este localizat pe Şoseaua Nordului nr 1, adresă la care funcţiona conceptul Bonton.