Salvatore Ferragamo a lansat noile parfumuri in Romania

Salvatore Ferragamo a prezentat cele mai recente parfumuri ale casei, in cadrul unui eveniment exclusivist in prezenta a peste 250 de invitati.

 

Parfumurile casei Ferragamo lansate intr-o atmosfera sofisticata la Casa Vernescu, au incantat simturile doamnelor cu noul Signorina EDT dar si al domnilor cu noul parfum masculin Acqua Esenziale.

Cele doua parfumuri ale casei celebreaza traditia dar si  modernismul, luxul si atentia la detalii caracteristice celebrului brand italian.

Invitatii au putut admira pe parcursul serii atat accesorii fashion Salvatore Ferragamo, cat si parfumurile care au fost prezentate invitatilor, in acorduri de jaz si un superb dans de balet acrobatic.

Cele 2 parfumuri prezentate cu ocazia evenimentului reprezinta noile embleme ale casei. Signorina este o apa de toaleta care incorporeaza toate veselia si indrazneala unei fete tinere, pline de viata, energica dar seducatoare in acelasi timp, iar Acqua Essenziale, reprezinta autenticitatea brandului, simbolizand eleganta masculina si rafinamentul italian.

O imagine nouă și proaspătă , dar în același timp și romantică a top modelului, Bianca Balti, luminată de o lumină romantică  roz pal pentru a portretiza în continuare feminitatea și veselia Apei de Toaletă Signorina .

O fată, o „Signorina”, ca interpretă a unei iubiri simbolice, dar cu o atitudine mai senzuală și mai jucăușă și semnătura și stilul impecabil al lui Salvatore Ferragamo. Ea poartă renumiții balerini Varina pentru a descrie în continuare puternica legătură cu moștenirea de modă a Casei și pentru a sublinia imaginea de top a francizei Signorina.

Portretul unui bărbat care se împacă cu esența lui într-un moment de intimitate personală și libertate autentică.

O stare de spirit specială este capturată pentru a codifica caracterul cu adevărat autentic al Apei Esențiale de la Salvatore Ferragamo: Acqua Essenziale.

Modelul de top Garett Neff întruchipează perfect  caracterul rafinat, dar în același timp bărbătesc al arhetipului  masculin Salvatore Ferragamo.