O bucatarie perfect curatata si dezinfectata!

O bucatarie perfect curatata si dezinfectata cu ajutorul AQUAclean Handheld Steam Cleaner de la Dirt Devil

M317_4 M317_5

Interesul crescut pentru confortul personal și pentru spațiul în care trăim implică îngrijirea temeinică a locuinței. Curățenia a devin un aspect important pentru menținea unui standard de viață crescut astfel, mare majoritate a oamenilor investesc în produse și soluții menite să curețe principalele zone din locuință. Însă, puțini dintre noi acordăm un interes sporit bucătăriei. Una dintre cele mai însemnate zone din locuință, bucătărie, necesită mai multă atenție datorită nivelului de murdărie pe care îl poate acumula. Grăsime, pete de mâncare, mirosuri neplăcute și multe altele îngreunează curățenia dacă nu folosim produse potrivite îngrijirii acestei zone.

Dirt Devil, brandul cu cea mai variată gamă de produse, vine în ajutorul nostru cu un aparat menit să curețe și să dezinfecteze bucătăria și nu numai. Datorită tehnologiei cu aburi, AQUAclean Handheld Steam Cleaner de la Dirt Devil este soluția perfectă pentru a avea mereu o bucătăria și o baia perfect curățate. Această tehnologie permite aburului să pătrundă în cele mai greu accesibile locuri pentru a curăța toate petele persistente şi orice fel de grăsime. Capul de curăţare cu abur ajunge în toate colţurile, iar cele patru accesorii absorb murdăria de pe diferite suprafețe.

M317_6 M317_7

Mai mult, cu ajutorul aparatului poți spune adio germenilor și bacteriilor. Folosind vapori de apă puternici, AQUAclean Handheld Steam Cleaner elimină până 99.9% din bacterii. Astfel, aparatul este recomandat celor care sunt pasionați de gătit, care își doresc un mediu nu doar curat, dar și dezinfectat și mai ales familiilor cu copii.

De asemenea, cu ajutorul acestui aparat îți poți îngriji chiar și încălțămintea sport. Aburul îndepărtează foarte ușor murdăria, pietrișul și nisipul de pe talpa pantofilor pentru sport.

AQUAclean Handheld Steam Cleaner curăță eficent și fără efort fiind foarte ușor de folosit pe suprafațe precum sticlă, plăci și cabine de duș. Aparatul beneficiază și de funcția de abur uscat ce înlătură petele dificile. De asemenea, este însoțit de patru accesorii pentru a curăța cât de mai bine suprafețele într-un timp foarte scurt.

AQUAclean Handheld Steam Cleaner este mic şi compact, uşor de depozitat şi întotdeauna la îndemână. Aparatul are o putere de 1,000 – 1,200W și o capacitate a rezervorului cu apă de 0.3L

Mai multe detalii despre AQUAclean Handheld Steam Cleaner găsiți pe site-ul www.dirtdevil-romania.ro/aparate-de-curatat-cu-aburi/aquaclean-handheld-steam-cleaner și pe pagina de Facebook www.facebook.com/Dirt-Devil-Romania. Preț recomandat: 489,99 lei.