Samsung prezintă noua maşină de spălat Seine, cu o capacitate de 9 kg

Samsung Electronics România prezintă noua maşină de spălat Seine, cu o capacitate de 9 kilograme. Modelul este prevăzut cu tehnologia inovatoare Samsung Eco Bubble, o soluție inteligentă ce sporește performanța de spălare și protejează țesuturile. La temperaturi scăzute, maşina de spălat oferă aceleași rezultate ca și în cazul spălării la temperaturi înalte.

„Samsung îşi concentrează atenţia asupa înţelegerii consumatorilor săi, astfel încât să creeze produse care să le satisfacă nevoile şi care să îndeplinească, în acelaşi timp, standardele energetice şi de mediu. Noua maşină Seine oferă utilizatorilor mai multă comoditate, o capacitate mai mare, un consum mai mic de energie şi un nivel de zgomot scăzut.” a declarat Roxana Soric, Product Manager Washing Machines & Vacuum Cleaners în cadrul Samsung Electronics România.

Samsung Seine este echipată cu tehnologia Eco Bubble™, ce îmbunătățește semnificativ performanţa de spălare. Tehnologia este ideală pentru hainele delicate, precum lâna sau mătasea, dar şi pentru materialele mai groase, cum sunt cele impermeabile, pentru că împiedică uzarea acestora, asigurând totodată o curăţare optimă. De asemenea, datorită tehnologiei Eco Bubble, mașina oferă o performanţă remarcabilă de spălare chiar şi în apă rece, acţionând delicat asupra hainelor şi protejând ţesăturile.

Prin dizolvarea detergentului cu ajutorului aerului şi al apei, este generată spumă, asigurând astfel o penetrare cu 40% mai rapidă a hainelor şi o curăţare mai rapidă şi mai uşoară. Procesul împiedică, de asemenea, depunerea resturilor de detergent pe haine în urma spălării, contribuind la o clătire uşoară şi eficientă.

În plus faţă de modurile de spălare obişnuite, Samsung a introdus o serie de funcţii noi, precum Wool Course şi Super Eco Wash. Funcţia Wool Course previne deteriorarea hainelor de lână, în timp ce modul de spălare Super Eco Wash asigură o economie energetică de până la 70% în apă rece (cu o temperatură de 15°C).

Performanţa maşinii de spălat este susţinută şi de invertorul digital fără perie, care elimină frecarea, îmbunătăţind astfel eficienţa şi durata de viaţă a maşinii. De asemenea, noul motor reduce zgomotul prin folosirea unui magnet puternic, fără să compromită performanţele de spălare. Noul invertor digital funcţionează la o temperatură mai scăzută şi generează o eficienţă a consumului energetic de până la 19,5% faţă de motoarele convenţionale. Datorită numărului redus de piese puse în mişcare, motorul maşinii de spălat are o garanţie de 10 ani.

Mașina de spălat Seine are un preț recomandat de 2799 lei.