Sănătate şi frumusețe cu Revidox

Trecerea timpului are efecte asupra noastră a tuturor, creştem, ne dezvoltăm, înaintăm în vârstă, îmbătrânim. Dar de fapt, de ce îmbătrânim?! Ce se petrece cu noi, de ce ne schimbăm de la o zi la alta și de la un an la altul? Zilnic, în corpul nostru au loc procese fiziologice de ardere, adică ceea ce numim îndeobște viață, pentru ca în urma arderilor căpătam energie. De asemenea în urma acestor procese apar și radicalii liberi, niște mici fragmente de substanță care atacă ADN-ul uman și îl transformă, îl modifică. Unele transformări sunt reversibile, altele nu. Cam asta înseamnă îmbătrânirea.

Deşi începem să îmbătrânim încă de când ne naștem, se vorbește despre îmbătrânire după 25 – 30 de ani. Există două tipuri de îmbătrânire: îmbătrânirea primară, intrinsecă, determinată de factori genetici, și îmbătrânirea secundară, extrinsecă, produsă de factori externi, mai exact de obiceiurile noastre: expunerea excesivă la soare, fumatul, alimentația, stresul etc.

Primele semne vizibile de îmbătrânire apar însă la nivelul pielii – riduri, reducerea elasticității pielii, apariția petelor pigmentare. Motiv pentru care este bine să acordăm atenție câtorva aspecte ale vieţii noastre.

  • În primul rând, trebuie reţinut că un stil de viaţă sănătos ne face să ne simţim şi să arătăm bine. O dietă adecvată, sportul, contactul cu natura și o atitudine senină şi pozitivă sunt ingrediente de bază ale unui corp frumos şi sănătos.
  • Alimentaţia este foarte importantă! Ce mâncăm se poate transforma într-o sursă de radicali liberi, iar pentru neutralizarea acestora avem nevoie de antioxidanți. O sursă naturală, recunoscută de antioxidanți o reprezintă fructele de culoare inchisă, iar între acestea se remarcă strugurele, un aliment cunoscut și amplu studiat pentru virtuțile sale.

Dealtfel, studiul strugurilor negri a condus la descoperirea substanței active din Revidox, supliment nutritiv revoluţionar, antiaging  – cercetătorii spanioli încercau să îmbunătățească calitatea fructelor și legumelor, și au observat creșterea de peste 2.000 de ori a concentrației de resveratrol obținută din sâmburii de struguri, în condiții controlate de iluminare cu ultraviolete. In plus, formula inovativa Revidox este imbogatita si cu extract de rodie si seleniu.

 img_prod_8

Prin efectul său antioxidant, Revidox anulează jumătate din cantitatea de radicali liberi produsă zilnic.

Romanița Iovan, celebra creatoare de modă, ia Revidox de doi ani și jumătate, și efectul pe care l-a observat imediat este nivelul crescut de energie. După două luni și jumătate – trei luni, a început să resimtă și un efect mai subtil, piele strălucitoare și mai catifelată. “Ulterior am început să folosesc și cremele Ox by Revidox, atât crema de față antiaging cât și crema contur de ochi antirid, ambele cu efecte miraculoase, aș spune, pentru că se suprapun efectului din interior. Din câte știu, este singura asociere de acest tip – supliment alimentar și cremă, ceea ce, pentru mine, este o garanție pentru efectele sale. Sunt rezultate demonstrate științific atât pentru Revidox cât și pentru Ox by Revidox, dar cel mai important lucru nu sunt aceste cifre, ci faptul că eu percep direct aceste efecte”

Atât crema de față cât și crema contur de ochi Ox by Revidox, au un sistem de acțiune revoluționar, pentru că sunt produse prin nanotehnologie – particulele sale sunt atât de mici încât pătrund printre celulele pielii trecând de stratul superficial. Cea mai mare parte a cremelor se opresc la suprafață, nu ajung în straturile profunde, în derm, pentru că moleculele sunt mai mari.

Aşadar, tinerețea fără bătrânețe și viața fără de moarte este o poveste, dar are şi un sâmbure de adevăr – de strugure și rodie tot există. Acest sâmbure de adevăr constă în procesul de încetinire a procesului de îmbătrânire celulară prin administrarea de Revidox şi Ox by Revidox (acțiune dublă: sistemică și locală), care înseamnă că ne putem prelungi perioada de sănătate/activitate/tinerețe cu un număr reprezentativ de ani.

Cât de la îndemână ne sunt aceste cuceriri nouă, românilor? Revidox capsule și cremele Ox by Revidox – de față antiaging și contur de ochi antirid sunt disponibile în toate lanțurile de farmacii și online.

Pentru mai multe detalii, accesaţi http://www.revidox.ro/ şi pagina de Facebook Revidox: https://www.facebook.com/revidoxromania?fref=ts