Sărbătorește ziua de 8 martie, alături de cele mai bune prietene ale tale și un pahar de Aperol Spritz

Fetele vor doar să se distreze, spune refrenul unei melodii celebre, iar dacă tot se apropie ziua de 8 martie cu pași vertiginoși, cu siguranță și planurile de petrecere ale doamnelor și domnișoarelor sunt deja în toi.

Aroma ușor amăruie și inconfundabilă, parfumul suav și culoarea vie ale unui Aperol Spritz dau nota distinctivă unei seri de neegalat, alături de cele mai bune prietene ale tale – secretul bunei dispoziții, pe care atât weekendul acesta, cât și ziua internațională a femeii, îl aduc în cea mai frumoasă zi din martie.

Fie că alegeți să vă strângeți acasă la o prietenă și să vă petreceți seara de sâmbătă urmărind un film sau discutând cele mai noi evenimente din viața fiecăreia, fie că vă pregătiți pentru o noapte efervescentă de muzică și dans în oraș, Aperol Spritz aduce un plus de culoare, entuziasm și exuberanță, la care tinerele visează de 8 martie, cea mai festivă zi a primăverii.

Într-un ton distractiv și plin de viață, Aperol Spritz este aperitivul perfect pentru un grup de fete puse pe distracție. Rețeta secretă Aperol Spritz dă o notă de mister, specifică tuturor femeilor, iar infuziile de portocale dulci amărui, aroma subtilă de vanilie și armonia ierburilor și rădăcinilor, aduc unicitatea acestui cocktail ușor alcoolizat, ideal pentru petrecerile doamnelor și domnișoarelor.

 

Aperol_Spritz_web res

 

APEROL SPRITZ

 

Aperol Spritz este aperitivul perfect, caracterizat prin culoarea portocalie și gustul unic grație rețetei neschimbate pe bază de infuzie de ingrediente selecționate, cum ar fi bitter, portocale dulci și multe alte plante (inclusiv rubarbă) și rădăcini în proporții perfecte.

 

Se prepară foarte usor și are atingerea gustului delicios al șampaniei sau al Prosecco. Rețeta este atât de simplă, cat ai spune 3,2,1 și tot ce trebuie sa faci este să schimbi paharele obișnuite cu cele mari de vin, să le umpli cu cuburi de gheață, sa adaugi o felie de portocală, 3 părți de Prosecco sau orice alt vin spumant sec, 2 părți Aperol și apoi un strop de apă minerală, pentru a da savoare evenimentului.