Scapă rapid de răceala şi gripă cu trusa Hapciu

Nu este de mirare că cele mai des întâlnite afecțiuni ale adulților și copiilor sunt răcelile și gripele. Aceste afecțiuni se manifestă prin infecții la nivelul căilor respiratorii superioare – nas, gât, sinusuri sau laringe. Fitopreparatele din plante medicinale pentru răceală și gripă de la Fares sunt remedii naturale care te ajută să combați afecțiunile încă de la primele semne de apariție.

Pentru a evita efectele secundare date de antibiotice și pentru a prevenii o viitoare rezistență la acestea, cele mai bune remedii sunt cele naturale. Pornind de la proprietățile planatelor medicinale, echipa de cercetare de la Orăștie a realizat un concept unic de tratament în caz de răceală și gripă, a cărei utilizare este lipsită de efecte secundare. În urma evaluării eficienței terapeutice la peste 100 de pacienți suferind de infecții acute ale căilor respiratorii superioare, pacienți vârstnici cu afecțiuni cronice ale aparatului respirator, s-a constatat o eficienţă de 80% a terapiei cu produsele din trusă în combinații personalizate

Trusa Hapciu – Un tratament efecient și natural contra răcelii și gripei  

Trusa Hapciu este un tratament complet și se găsește sub formă de ceai, tinctură, capsule, comprimate sirop, soluție de uleiuri esențiale și loțiune. Trusa este flexibilă și personalizată, iar produsele se administrează în funcție de necesități și de preferințe.

Astfel prin conceptul de „tratament de bază” aceste remedii întăresc reacția de apărare a organismului și simultan neutralizează atât agentul cauzator (infecția), cât și prima reacție a organismului (inflamația) care generează ulterior simptomele specifice.

 Pentru tratamentul de bază trusa conține 3 tipuri de produse: ceai, capsule și tinctură.

 

  1. Ceaiul Hapciu – conține un fitocomplex din plante de crețușcă, sovârv, plămânărică, cimbru, anason, frunze de măslin, frunze eucalipt, care au o acțiune antiinfecțioasă asupra unui spectru larg de germeni patogeni. Acest ceai are și proprietăți emoliente, expectorante și fluidizante. Se pot consuma 3-4 căni cu ceai pe zi. Preț: 4 lei.
  2. Capsulele Hapciu – au în compoziție salcie, crețușcă, sovârv, extract scoarță sălcie, extract astragalus, usturoi, ceea ce le conferă proprietăţi antivirale şi antibacteriene. Datorită salicilaţilor prezenți în scoarță de salcie și crețușcă acest produs are o structură similară cu cea a aspirinei, contribuind la scăderea febrei, la ameliorarea durerilor musculare, a cefaleei și a durerilor de gât. Se administrează câte o capsulă de 3-4 ori pe zi. Preț: 18 lei.
  3. Tinctura Hapciu – conține crețușcă, sovârv, cimbru, plămânărică, fructe de coacăz, ghimbir, ulei esențial de ti-tree. Are rolul de a stimula reacția de apărare a organismului, elimină agenţii patogeni şi reduce febra, atenuează durerile musculare din răceală și gripă. Se administrează 35-40 de picături de 3-4 ori pe zi. Preț: 8 lei.

Remedii pentru febră, congestie nazală și tuse

Pentru tratarea febrei cel mai recomandat este Tratamentul simptomatic din trusa HAPCIU pentru Răceală și Gripă ce conține două produse:

 

  1. 1.      Ceaiul Scade febra – conține salcie, isop, busuioc, musețel, scorțișoară, ghimbir, rozmarin. Acționează eficient în stările febrile din răceală și gripă, eliminând cauza infecțioasă a febrei. Se administează 3-4 căni pe zi. Preț: 4 lei.
  2. 2.      Loțiunea reconfortantă pentru corp – este special concepută pentru scăderea febrei și este alcătuită din uleiuri esențiale de scorțișoară, eucalipt, pin, cimbru, mentol, anetol, camfor, efectul este sigur și rapid. Amelioreză starea generală, crează o senzație de răcorire a corpului prin fitocomplexul de mentă, eucalipt și camfor, revigorează organismul și îndepărtează durerile musculare. Se repetă de câte ori este necesar pentru menținerea sub control a temperaturii. Preţ: 7 lei.

Pentru congestia nazală, care este deosebit de supărătoare, trusa conține: soluția de uleiuri esențiale Ușurează respirația, cu eucalipt, cimbru, mentol, anetol. Se face o inhalație pe zi, de preferinţă seară. Preț: 4 lei.

Pentru tuse se poate asocia:

 

  1. 1.      Siropul Plantusin – în variantă clasică sau cea îmbogățită cu miere și tinctură de propolis – care conține extracte de scai vânat, tei, pătlagină, cimbrișor și muguri de pin. Se administrează 3-4 linguri pe zi. Preț: 11 lei.
  2. 2.      Comprimatele Plantusin – cu extract de lemn dulce, propolis,  ulei esențial de mentă, mentol, eucaliptol, anetol, ulei esențial de cimbru și ulei esențial de coadă șoricelului, care au un puternic efect antibacterian, antiviral, expectorant, mucolitic, antispastic și antiinflamator, analgezic, decongestionant  al căilor respiratorii. Se recomandă 1-2 comprimate de supt de 3 ori pe zi între mese. Preț: 10 lei.

Despre Laboratoarele Fares Bio Vital

Fares este astăzi, la peste 80 de ani de la  fondare, companie  cu capital integral românesc  ce deţine locul întâi pe piaţă remediilor din plante medicinale din România.  Fares deţine  în portofoliu  produse pe bază de plante medicinale precum: ceaiuri, siropuri, uleiuri esenţiale, unguente şi creme, tincturi, capsule şi comprimate.