Scriitori la Buchet – Dedicațiile lui Julien Britnic în Orașul Florilor

După succesul viral al mesajelor de Valentine’s Day cu scriitori români, Julien Britnic lansează împreună cu florăria online OrașulFlorilor.ro Scriitori la Buchet- o serie de trei stickere cât se poate de reale care pot decora, la alegere, într-un mod vesel și surprinzător, orice buchet comandat de pe site: https://www.orasulflorilor.ro/scriitori-la-buchet/

13002518_1689357521337789_6934541100352011360_o

Astfel, chiar dacă nu te cheamă Mihail, Ioan sau Eugen: în caz că îți dorești ca iubita ta să îți fie la fel de fidelă până-n eternitate ca Vitoria Lipan, poți alege stickerul cu Mihai Sadoveanu: „When you’re Sadoveanu, I’ll make you Happy!”.; dacă ești un bad boy ca Lică Sămădăul din „Moara cu Noroc”, îi poți arăta aprecierea cu Ioan Slavici: „I’m a Slavici to your love”; dacă vrei să fii criticul ei literar favorit (pentru că cine altcineva i-ar putea analiza mai pertinent corpul ei poetic?), poți alege stickerul cu Eugen Lovinescu: „I’ll always be Lovinescu you, baby”.

Julien Britnic (http://popsgoesthepenguin.tumblr.com/) e copywriter și remixer cultural. Coperțile sale clasice remixate au fost publicate în ziare și bloguri din toată lumea (Huffington Post, El Mundo, etc).

Orasul florilor este o florarie online premium, creata de Sorin Manica, un absolvent al Facultatii de Filosofie, caruia ii place sa vada oamenii oferindu-si flori. Orasul florilor se dedica frumusetii si prospetimii florilor in buchete, ghivece sau aranjamente, pune accentul pe modul in care esteticul iti poate imbunatatii viata interioara si crede in puterea frumusetii de a aduce fericire.

https://www.orasulflorilor.ro/ sau pe Instagram @orasulflorilor.ro

Lasă un răspuns