Se lanseaza site-ul IHEART.ro, destinat cumparaturilor online

Luni, 8 iulie 2013, s-a lansat IHEART.RO, site-ul destinat cumparaturilor online, in care vei gasi piese unicat ale unor creatori romani si internationali de haine, bijuterii sau decoratiuni interioare, la preturi accesibile.

Moda si sansa de a te distinge sunt acum doar la un click distanta de tine. ModaMania, Silvia Serban, Veronica Frisan, Golden District Brand, Amelie Suri, White Elefant, Paga sunt doar cateva din numele pe care le poti regasi pe IHEART.ro. Mixul creat de fashion, design de interior si accesorii ofera combinatia perfecta pentru cei interesati de frumos.

In locul aglomeratiei de la mall, unde oricum se gasesc produse multiplicate, IHEART.ro ofera alternativa shoppingului de acasa, de la birou, din vacanta, din pauza de masa sau de oriunde iti este mai usor. Mai mult, beneficiul suprem oferit de IHEART.ro este unicitatea: tinute unice, creative, create de designeri renumiti doar pentru tine.

Produsele alese vor fi livrate direct la adresa dorita, in cel mai scurt timp cu putinta.

Tinute chic, in ton cu trendurile momentului, culori multe, croieli speciale si multe inimi. Altfel spus, IHEART.ro este continuarea fireasca a succesului avut de concept-store-ul IHeart din Bulevardul Dacia, nr 76.

“Ideea acestui site a aparut cu mult timp in urma si ma bucur ca, in sfarsit, a putut fi implementata. Mi-am dat seama ca multi dintre clientii magazinului de pe Bulevardul Dacia, nr 76, nu au timp sa treaca pe la magazin. De multe ori, ma sunau sa le rezerv anumite tinute, trebuia sa ne intalnim in diferite locuri din Bucuresti pentru a le livra, asa ca, am luat decizia sa usurez intreg procesul. Astfel, de astazi, cine este interesat de designerii IHeart, pot comanda doar in cateva minute ceea ce doresc. Este atat de simplu si de frumos!”, declară Alexandra Veron, ownerul IHeart Conceptstore.

 

We Heart IHEART.ro!