Second Nature – inocenta si intuneric

10806875_10204421373108331_345202763_n Pasionata atat de fascinanta lume a designului vestimentar, cat si de prima sa iubire, pictura, Ana Maria Cornea si-a dorit ca arta sa transceada dincolo de panza de pictura si sa prinda viata in noua sa colectie: Second Nature, un omagiu dedicat pictorului si graficianului Frantisek Kupka. Inspirata din geometria si abstractionismul binecunoscutului artist, aceasta este cea de-a patra sa colectie lansata, dedicata femeii-conducator, o Elisabeta I a zilelor noastre.

Second Nature spune povestea naturii duale a femeii, jumatate inger si jumatate demon si pune in evidenta legatura indisolubila dintre latura inocenta si cea seducatoare. Colectia ecletica fuzioneaza armonios o diversitate de materiale si texturi precum pielea neagra, aurie si argintie, astrahanul, pretiosul brocart si taftaua in nuante intense de rosu si fuchsia. In aceasta colectie, Ania Maria Cornea reuseste sa dozeze si sa echlibreze perfect balanta dintre feminitate si masculinitate, ce descriu atat de bine femeia puternica, moderna, a secolului al XXI-lea. Aceste piese vestimentare sunt potrivite atat pentru zi, cat si pentru seara si sunt special concepute pentru femeia ce indrazneste sa iasa in evidenta si nu se teme sa experimenteze.

Talentatul designer combina cu maiestrie elementele dark cu tuse cromatice stralucitoare, taieturile arhitecturale, influentele geometrice si formele versatile, rezultand piesele vestimentare ce contureaza perfect stilul si completeaza garderoba femeii, satisfacand ambele laturi, cea angelica si cea demonica.

O nota inedita o dau pliseurile, vedeta acestei colectii, ce imblanzesc accentele masculine, oferindu-le in acelasi timp o atingere plina de feminitate si mister.  Acestea se regasesc in completarea mai multor piese din aceasta colectie precum sacouri, rochii, jachete sau sub forma unor accesorii individuale menite sa completeze tinuta preferata.

In colectia Second Nature regasim un mix ingenios de piese casual in linii minimaliste si tinute cu insertii pretioase, de un rafinament absolut, ce complimenteaza orice silueta.

Foto: Tudor Belei

Modele: Bianca Maria si Alexandra/ MUR Model Management

Make up: Maria Dumitrescu

Hair: Roxana Balaci/ Gett’s Artistic Team

Incaltaminte: Sepala by Mihaela Glavan.

Produsele semnate Ana Maria Cornea se regasesc in Galeria Designerilor Romani, magazinul Cocor, in magazinele din Constanta, Sibiu, Cluj si Brasov, dar si pe www.anamariacornea.com sau alte magazine on-line.

Contact

Tel:  0721 703 709

me@anamariacornea.com

office@anamariacornea.com

www.anamariacornea.com

Facebook

Instagram: anamariacorneaofficial