Secretele unui beauty vlogger de succes: Larisa Lupoaea

Larisa Lupoaea, unul din cei mai apreciați beauty vloggeri din România, dezvăluie ritualul său zilnic de înfrumusețare, precum și trendurile de pe social media despre care consideră că ar trebui să dispară.

Cunoscutul influencer din social media a acordat un interviu #UnalikeBeauty pentru www.toplineshop.ro, dezvăluind că mama sa este reperul de eleganță și frumusețe pe care își dorește să îl urmeze.

„Deși poate suna clișeic, mama este etalonul eleganței, frumuseții și feminității pentru mine. Nu am văzut-o niciodată să iasă din casă nemachiată, nearanjată, necoafată. A fost și este mereu impecabilă și un exemplu pentru mine”, a declarat Larisa pentru toplineshop.ro.

În privința ritualului său zilnic de înfrumusețare, Larisa subliniază că este adepta look-urilor naturale și are în trusa de machiaj produse esențiale.

„Nu sunt adepta unui makeup încărcat, îmi plac foarte mult look-urile naturale. După ce îmi pregătesc tenul pentru makeup aplic fond de ten, anticearcăn (uneori), bronzer, iluminator (my love!) mascara și uneori fard de pleoaple (nude-uri de regulă). Folosesc demachiant, gel de curățare și îmi fac măști cam o dată pe săptămână, combinații de uleiuri și creme hidratante. Fiolele Babor sunt nelipsite.

În privința îngrijirii tenului, demachierea în fiecare dimineață și seara sunt extrem de importante. Și hidratarea. Sunt două elemente fără de care tenul nostru nu ar arăta niciodată bine, indiferent de cât make-up folosim și de câte tratamente facem.

În privința părului, dintotdeauna mi-am dorit să am un fir de păr gros și sănătos. Am încercat să îl păstrez sănătos prin tratamente, măști, uleiuri. Îl vopsesc, dar foarte rar și încerc să nu îl agresez foarte des cu placa sau ondulatorul”, a declarat Larisa pentru www.toplineshop.ro.

În interviul acordat a fost atins și subiectul trendurilor de pe social media. Larisa a indicat tendința pe care o agreează și cea care și-ar dori să dispară.

„Trendul de beauty care a prins cel mai bine pe Social Media este iluminatorul! Acum toată lumea îl folosește. Nici nu vreau să îmi imaginez cum puteam să trăiesc înainte fără. Pe de altă parte, filtrele ar fi atât de fain să nu mai existe! Oricum avem filtru că ne machiem. Câte filtre să ne mai punem? Chiar astazi vorbeam pe InstaStory. Mi-a zis cineva că am coșuri pe frunte. Dacă foloseam filtru nu se mai vedeau. Niciodată nu îmi pun filtru pe story, indiferent de cum arată tenul meu. Toate filtrele îți diminuează din trăsături și aratam toate ca niste Barbies perfecte. Iar eu nu îmi doresc asta”, a adăugat Larisa în interviul #UnalikeBeauty acordat www.toplineshop.ro.