Servicii medicale de lux intr-o nouă clinică sub semnatura dr. Constantin Stan

S Clinic, cel mai nou centru de excelenta in chirurgia estetica si dermatologie, dezvoltat de catre dr. Constantin Stan, si-a deschis de curand portile in Bucuresti. S Clinic este cel mai avansat centru medical din cadrul grupului de clinici Medical Service, din care mai fac parte unitatea cu acelasi nume de la Bacau si Villa Bella din Bucuresti.

Intrucat serviciile medicale oferite tin de zona estetica, deci de frumos, de multumire si incredere in sine, spatiul S Clinic a fost gandit cat mai departe de ce inseamna o structura medicala clasica si stresul pe care o astfel de structura il induce de obicei oamenilor. Cu un design futurist, forme simple si multa atentie pentru lumina care umple incaperile, S Clinic cauta sa ofere pacientilor confort, liniste si siguranta si o abordare medicala individualizata, precum si proceduri estetice si dermatologice extrem de moderne.

“Grupul Medical Service activeaza in Romania de 20 de ani, interventiile de chirurgie estetica realizate aici fiind primele de acest gen din tara. Am urmarit intotdeauna ca metodele folosite in aceste clinici sa fie cele mai moderne si cele mai potrivite pentru pacienti. S Clinic este o etapa fireasca de dezvoltare a grupului de clinici si reprezinta pana la urma semnatura noastra si cel mai inalt standard pe care l-am putut atinge”, a declarat Dr. Constantin Stan.

Situata in zona de Nord a Bucurestiului, S Clinic vine in intampinarea pacientilor cu o mare varietate de interventii medicale, bazate pe cele mai noi metode de diagnostic si tratament, cat si pe experienta clinica si de cercetare a medicilor. In cadrul clinicii se vor efectua:

  • Consultatii pentru interventiile de chirurgie plastica si estetica: marire de sani, proteze cu invelis poliuretanic (procedeu unic in Romania), lipoaspiratie, lifting facial, rinoplastie, excizia cicatricilor si a tatuajelor, repararea tendoanelor mainii;
  • Proceduri laser: tratament pentru fata si gat, rejuvenare faciala, tratamentu celulitei, corectia cicatricilor postacnee si a ridurilor profunde, epilare permanenta;
  • Proceduri dermatologice: consultatii dermatologie – venerologie, dermatocosmetica, indepartarea alunitelor, tratamentul leziunilor vasculare;
  • Proceduri estetice minim invasive: corectia ridurilor faciale, volumetrie faciala, intinerire faciala, mezoterapie, tratamentul transpiratiei excesive.

Alaturi de expertiza medicala a Dr. Stan, S Clinic are in spate o echipa profesionista formata dinDr. Oana Spanu si Dr. Raul Chioibas.

Dr. Oana Spanu este medic specialist in dermatologie-venerologie si doctorand in dermatologie laUniversitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti. Este coordonator si investigator principal in studii clinice multicentrice in dermato-cosmetologie și dermatologie, membru al mai multor asociatii medicale prestigioase: World Society Interdisciplinary Anti-Aging Medicine, Colegiul Medicilor Marea Britanie, European Academy of Dermatology and Venereology, Societatea Romana de Dermatologie, Asociatia de Medicina Anti-Aging si a urmat numeroase cursuri de pregatire in Londra, Paris si Munchen.

Dr. Raul Chioibas este specializat in chirurgie plastica si estetica, cu un doctorat in chirurgia estetica a sanului. In cadrul tezei de doctorat, Dr.Chioibas a prezentat o tehnica revolutionara prin care  operatia de marire a sanilor nu trebuie sa fie o experienta traumatizanta si cu recuperare indelungata ci o experienta frumoasa, fara durere, de care pacientele se pot bucura chiar de a doua zi.

Doctorul si-a perfectionat tehnicile chirurgicale in cele mai renumite clinici din lume, din Stockholm, Milano, Tel Aviv, Barcelona, Tokyo, iar in prezent participa la congrese de chirurgie estetica alaturi de cei mai renumiti chirurgi esteticieni.