Cognityl, un supliment natural pentru performanțe intelectuale!

Zilnic suntem expusi unei multitudini de situatii stresante si obositoare care ne afecteaza puterea de concentrare, indiferent daca suntem  la birou sau acasa. Persoane de toate varstele se plang tot mai des de revenirea starilor de oboseala, stress, lipsa de atentie si eficienta din cauza  problemelor cotidiene si nu numai.

Studiile arată că în perioadele de stress maxim, randamentul intelectual are de suferit. Persoanele care desfasoara o munca intelectuala ce necesita mare atentie si putere de concentrare, elevii si studentii in perioada examenelor, cei care ocupa functii de raspundere si sunt expusi stress-ului, sunt cei care au nevoie constant de imbunatatiri ale performantelor intelectuale.

Consumul de suplimente naturale cu rol de îmbunătățire a performanțelor mentale, alături de o dietă echilibrata, bogată în amino-acizi esențiali, minerale şi vitamine, îți vor asigura randamentul intelectual dorit;

Proprietățile suplimentului alimentar Cognityl

COGNITYL reprezintă un supliment alimentar inovator, care asociază într-un raport bine definit xantine foarte active (cafeina şi teobromina), pentru asigurarea unei acţiuni optime asupra performanţei intelectuale şi capacităţii de concentrare.

Cognityl, un produs Ropharma,  este soluţia perfectă pentru toţi cei care au nevoie de o susţinere a funcţiilor mentale. Proprietățile produsului sunt următoarele:

  • creşte performanțele psiho-mentale si reduce consecintele negative ale vietii mondene;
  •  efecte psihostimulatoare fara efecte adverse, similare produselor care au o concentratie inalta de cafeina;
  • permite o eficiență imediată a activității intelectuale, procesare a informației şi memorare;
  • creşte capacitatea de concentare şi ameliorează starea de oboseală.

În compoziția suplimentului intră teobromina din extract de cacao – 250mg,  cafeină din extract de ceai – 19 mg,  celuloza microcristalină până la 670 mg.

Cognityl este recomandat persoanelor care necesită o eficiență mai mare a activității pe care o realizează, persoanelor care manifestă o stare de oboseală temporară şi care doresc îmbunătățirea randamentului mental.

Efecte secundare şi contraindicaţii

Persoanele care suferă de hipertensiune arterială sau insomnie, copiii, femeile însărcinate sau care alăptează trebuie să evite utilizarea suplimentului.

Se administrează intern, câte o capsulă pe zi, după masă. Se recomandă administrarea suplimentului în prima jumătate a zilei (după micul dejun) cu o cantitate mare de apă.

Evitați consumul de cafea şi de alte produse ce conţin cofeină simultan cu administrarea Cognityl. Suplimentul nu afectează capacitatea de a conduce autovehicule sau de a folosi utilaje.