Sezonul nuntilor

Canalul de televiziune TLC dedică luna iunie celui mai important eveniment din viața oricărei femei – nunta – o singură zi care necesită o mie de pregătiri! Alegerea rochiei de mireasă poate fi o mare plăcere, dar şi o problemă reală,  deoarece fiecare femeie își dorește să fie în centrul atenției mai mult ca oricând şi să se bucure de acea zi specială.

Te pregăteşti pentru ziua cea mare? Fii relaxată, TLC aduce în premieră în iunie două emisiuni despre alegerea rochiei perfecte pentru nuntă. Astfel, în serile de marți, de la ora 21:00, viitoarele doamne pot urmări emisiunea „Rochii de mireasă la comandă“, realizate de designerul Heidi Elnora, faimoasă pentru brandul cu același nume și ale cărei creații se găsesc în 30 de magazine din întreaga lume. De la ora 22:00, telespectatoarele le pot urmări pe Yukia și Yuneisia, două femei cu forme, în emisiunea „Mirese voluptoase“, un program care își propune să le ofere surse de inspirație tuturor femeilor, aducându-le aminte că nu trebuie să poarte măsura 36 ca să arate superb în ziua nunții lor.

În plus, ce-ar fi să îţi faci o idee despre ce bugetă se alocă în diverse colţuri ale lumii, pentru organizarea unei nunţi Lasă-te surprinsă!

TLC View More: http://stacyrichardsonphotography.pass.us/heidi-project

  • În America, o nuntă costă în medie 30,000 de dolari (27,340€). Aproape o jumătate din acest buget se cheltuiește pentru catering, închirierea locației și a altor elemente și accesorii, conform publicației Time.
  • În Marea Britanie, o nuntă costă în medie 25,000 de lire sterline (29,858€). Aproximativ 21% dintre cupluri trebuie să împrumute bani și să-și facă un card de credit suplimentar ca să-și achite cheltuielile pentru ziua cea mare, susține Brides Magazine.
  • În Polonia, bugetul mediu pentru o nuntă este de 45,000 de zloți (11,024€). Cum nunțile tradiționale durează chiar și câteva zile, prețul e uimitor de mic în comparație cu alte țări, anunţă PolishForums.com.
  • În Canada, o nuntă costă în medie 27,239 de dolari (24,823€), dar cum în acest buget intră și costurile pentru luna de miere, nivelul cheltuielilor de acest tip, la scară națională, se ridică la aproape 5,3 miliarde de dolari, scrie Huffington Post.
  • În Rusia, o nuntă costă în medie 15,000 de dolari (13,961€). Uimitor este că, în medie, cam 10,000 de dolari (9,159€) se cheltuiesc doar pentru locația unde se desfășoară evenimentul, susține Russian Meeting Place.
  • În China, bugetul mediu pentru o nuntă este de 200,000 de yuani (29,792€), dintre care cam 2,500 de dolari (2,290€) se investesc în rochia miresei. Se pare că aceasta este țara în care, în medie, miresele cheltuiesc cei mai mulți bani pentru rochia din ziua cea mare, conform BBC News.

TLC