Shoe Madness în magazinele New Look, cu reduceri de până la 50%

  • Promoţia Shoe Madness este valabilă în perioada 18 – 30 septembrie şi include toate produsele din categoria footwear aflate la preţ întreg, care nu mai fac parte din alte oferte sau promoţii;
  • Reducerile cresc de la -20% la -50%, în funcţie de mărimea grupului de prietene.

Mergând pe principiul „un lucru bun devine şi mai bun dacă poţi să-l împarţi cu prietenii”, New Look lansează o nouă provocare pentru această toamnă: promoţia Shoe Madness. Unicitatea promoţiei constă în faptul că reducerile la încălţăminte cresc proporţional cu numărul de prietene alături de care clienta vine în magazin. Astfel, un grup de 2 persoane va beneficia de o reducere de -20%, unul de 3 persoane de -30%, 4 persoane de -40%, iar pentru un grup de 5 sau mai multe persoane reducerea este de -50%. Reducerea se aplică individual, pentru perechile de încălţăminte achiziţionate.

„Mecanismul este simplu: cu cât grupul de prietene este mai mare, cu atât reducerea creşte. Odată produsele alese, membrele grupului trebuie să se prezinte împreună la casă, iar reducerea se va face pe loc, la perechea sau perechile de încălţăminte de pe bonul fiecăreia”, a declarat Carmen Mărunţelu, PR&Marketing Manager New Look România.

Promoţia Shoe Madness este valabilă în toate magazinele New Look, în perioada 18-30 septembrie şi include toate produsele din colecţia footwear, aflate la preţ întreg, care nu mai fac parte din alte oferte sau promoţii.

„Câte perechi de pantofi ar trebui să aibă o femeie? Niciodată suficient de multe. O pereche de pantofi vine la pachet cu o anumită atitudine, stare de spirit şi chiar personalitate. De aceea, pantofii sunt un cadou perfect pentru orice femeie. Prin urmare, promoţia se adresează nu doar domnişoarelor şi doamnelor, ci şi bărbaţilor care vor să-şi surprindă plăcut partenerele”, a concluzionat Carmen Mărunţelu.

Shoe Happy Shopping!