Skin Diagnosis de la Skeyndor

Noul aparat profesional de diagnoza pentru piele, Skin Diagnosis de la Skeyndor a fost creat pentru a identifica tipul de piele, problemele sale si cele mai potrivite tratamente. O unealta pentru profesinist, un sprijin pentru client, se regaseste incepand din aceastaa vara in saloanele GETT’S.

Skeyndor_Tech_Skin_Diagnosis_1

Diagnoza pielii.. o problema delicata, care starneste neincredere in randul clientilor din ce in ce mai cunoscatori in materie de frumusete si ingrijire. Cu totii stim ca exista atatea cosmeticiene cate pareri. In plus, tenul nostru se schimba in functie de anotimp, de ceea ce consumam, de nivelul de stres, factori hormonali si alte variabile. De aceea, o verificare periodica a pielii si a nevoilor sale este esentiala, iar acum cea mai noua tehnologie de la Skeyndor va astepta in saloanele GETT’S pentru a idenfica rapid cel mai potrivit tratament.

Noul system Skin Diagnosis este un aparat de mici dimensiuni, semi portabil, o noua unealta cu care profesionistul in cosmetica poate face o “ecografie a pielii” extrem de rapid, usor si fara niciun discomfort.

In functie de timpul de care clientul dispune, acest aparat poate functiona in modul Express: 5-10 minute de diagnoza in zona tester sau Complete: 20-30 de minute in cabina de cosmetica, inainte de tratamentul deja programat.

Acuratetea aparatului de a citi toti indicii necesari profesionistului pentru a face cea mai buna recomandare este un avantaj enorm pentru client si modul in care va reactiona la tratamentul aplicat. Pielea va primi exact ceea ce are nevoie in acel moment.

Cum se identifica acest lucru? Prin actionarea capatului de diagnoza la nivelul pielii, care bazandu-se pe niste criterii prestabilite, poate spune daca tenul este Normal / mix, Alipic sau uscat,  gras, cu acne, sensibil sau cuperotic, dar si conditia sa: deshidratat, sensibil, imbatranit, pigmentat, comedonic.

Sase zone cheie ale fetei primesc acest tratament,  pentru o privire de ansamblu: fruntea, nasul, barbia, pome]ii, g=tul, col]ul extern al ochilor.

De ce este Skin Dignosis un aparat unic pe piata? Deoarece dispune de 7 parametri de masurare inclusi in aceeasi lentila. Pentru ca este rezultatul experientei si muncii unui brand dezvoltat si devenit celebru in lume de 50 de ani si nu in ultimul rand, pentru ca este ergonomic, de mici dimensiuni, usor portabil.

Acesta include un software creeat special pentru produsele Skeyndor si se poate folosi numai dupa un training specializat cu un trainer international Skeyndor.