ŠKODA Green Challenge, ediția a VI-a, se află la linia de start

ŠKODA Green Challenge revine în 2016 cu o nouă ediție a celei mai îndrăgite competiții de ciclism tip ștafetă pentru echipe din companii, duminică, 12 iunie 2016, în Pădurea Băneasa.

Capture

Competiția anuală invită atât angajații din companii mari și mici, cât și toți iubitorii de sporturi în aer liber să participe la un program de activități diverse, incluzând o serie de concursuri de echipă și individuale de ciclism, alergare, precum și activități destinate celor mici.

ŠKODA Green Challenge invită amatorii de sporturi outdoor să participe în echipe formate din câte patru membri, pentru a parcurge 10 kilometri în pădurea Băneasa. Astfel, va fi organizată o competiție individuală de alergare, precum și o cursă de ciclism pentru echipe formate din patru membri. ŠKODA Green Challenge se adresează și familiilor, oferindu-le copiilor o serie de activități interactive, care promovează mișcarea și un stil de viață sănătos. Premiile și suprizele nu vor lipsi nici la ediția aceasta, participanții având, în același timp, oportunitatea de a petrece momente unice alături de cei dragi, familie, colegi și prieteni.

ŠKODA Green Challenge a mai crescut cu un an și suntem extrem de bucuroși că am ajuns deja la ediția a șasea a competiției. Dorim ca și în acest an să le oferim participanților noștri o experiență memorabilă, așa că invităm pasionații de mișcare să accepte provocarea noastră și să susțină alături de noi spiritul de echipă, distracția și un stil de viață activ, a declarat Patricia Zegreanu, Marketing & Communication Manager ŠKODA.

Cea mai îndrăgită probă din concurs rămâne cea tip ștafetă pentru echipe din companii, formate din patru membri. Pe lângă aceasta, participanții pot alege proba 10k Challenge – Run Forrest Run și, nu în ultimul rând, proba Junior – The FlinStone Challenge. Mai multe detalii despre probele ŠKODA Green Challenge  sunt disponibile pe site-ul oficial www.skodagreenchallenge.ro.

Conceptul și implementarea proiectului sunt realizate de agențiile Oxygen, Frank și MSPS, care formează un grup independent de comunicare și oferă servicii integrate de publicitate, branding, online (prin divizia Frank Digital), BTL, mobil și retail marketing (prin MSPS) și relații publice (prin Oxygen).

Despre ŠKODA și ŠKODA Green Challenge

Škoda sprijină ciclismul la nivel internațional încă din 2004, inițiativă ce face parte din direcția strategică a brandului de a se implica în promovarea unui stil de viață sănătos și activ. ŠKODA este recunoscută la nivel global pentru implicarea în competiţiile sportive, marca având o legătură specială cu ciclismul, deoarece începuturile companiei sunt legate de producţia de biciclete. În anii trecuţi, ŠKODA a sponsorizat competiții renumite de ciclism precum Tour de France, Giro d‘Italia, Tour de Suisse, Tour de Normandie și Road World Championship, organizate de către Federația Internațională de Ciclism (UCI).

În România, ŠKODA își propune să aducă marca mai aproape de comunitatea în creștere a cicliștilor si alergătorilor amatori, motiv pentru care sponsorizează o serie de evenimente sportive și pentru care și-a creat și propria competiție – ŠKODA Green Challenge, aflată la a șasea ediție în 2016.