Soluția perfectă pentru eliminarea bacteriilor din locuință: Mopul cu aburi AQUAclean 2în1

AQUAclean 2în1 de la Dirt Devil beneficiază de un sistem inovator de curățare și dezinfectare a suprafețelor, tehnologia cu abur. Această tehnologie permite aburului să pătrundă în cele mai greu accesibile locuri pentru a avea mereu o casă perfect curată. Mai mult, cu ajutorul mopului poți spune adio germenilor și bacteriilor. AQUAclean 2în1 elimină până 99.9% din bacterii fiind recomandat pentru camera bebelușilor, a copiilor și familiilor ce dețin animale de companie.

Wipeout_DD302_06

Aparatul beneficiază și de funcția Steamboost ce intensifică cantitatea de aburi pentru curățarea pardoselilor dure precum gresie laminătă și ceramică. De asemenea, aparatul are incorporat și un aspirator portabil Steamcleaner perfect pentru curățarea geamurilor, cabinelor de duș și a suprafețelor din ceramică sau metal.

Mopul cu aburi AQUAclean 2în1 de la Dirt Devil curăță și dezinfectează eficient toate suprafețele dificile: pardoseli dure impermeabile, suprafețe ceramice, laminate sau din metal, suprafețe din sticle, mochete și împrospătează toate tipurile de covoare. Secretul eficienței aparatului consta în puterea aburului fierbinte și în lavetele cu microfibre de care dispune.

Mopul se încălzește în 30 de secunde, nu curge și nu lasă apă. Are un rezervor mare cu o capacitate de 0.28l, suficient pentru 30 minute de curățare. Este ușor de transportat, manevrat și depozitat. De asemenea, aparatul se rotește la 180 de grade pentru zonele greu de accesat. Mopul cu aburi AQUAclean 2în1 este însoțit de 10 accesorii pentru a curăța cât de mai multe tipuri de suprafețe într-un timp foarte scurt.

Cu ajutorul mopul cu aburi AQUAclean 2în1 vei scăpa de o mulțime de probleme și griji datorită sistemului inovator care pe lângă curățănie, îți și dezinfectează locuința.

Mai multe detalii despre mopul cu aburi AQUAclean 2în1 găsiți pe site-ul www.dirtdevil-romania.ro și pe pagina de Facebook www.facebook.com/Dirt-Devil-Romania.

Wipeout_DD302_02

Wipeout_DD302_03