Speed dating cu cantareata Lora in Baneasa Shopping City de Valentine’s Day!

De Valentine’s Day, în Băneasa Shopping City, dragostea se combină cu distracția!

În luna februarie, vino la speed dating cu vedetele FHM, Lora și Oana Craioveanu, sau fotografiază-te alături de jumătatea ta în Love Globe!

 

Lora De Valentine’s Day, Băneasa Shopping City a pregătit cele mai romantice surprize pentru vizitatorii săi, fie că e vorba despre suflete pereche, sau cei aflați în căutarea iubirii.

Pe 13 februarie, burlacii și burlăcițele își dau întâlnire în Grand Combo, în cadrul primului eveniment de speed dating dintr-un mall bucureștean. Înscrierea la evenimentul de speed dating se poate face pe site-ul http://www.grandentertainment.ro/combo.html.

În aceeași zi, domnii le vor putea cunoaște mai bine pe două dintre cele mai apreciate vedete FHM: cântăreața Lora și Oana Craioveanu, manager al unui club bucureștean. Lora este unul dintre cei mai în vogă artiști ai momentului, celebră atât pentru hit-uri precum „My Passion”, „Capu’sus” sau „Puișor” cât și pentru look-ul extrem de sexy. Alături de ea va fi focoasa Oana Craioveanu, prietena cea mai bună a frumoasei blonde. Între orele 20:00 – 22:00, la Grand Combo, cele două îi așteaptă la o sesiune specială de speed dating pe câștigătorii concursului organizat pe paginile de Facebook Băneasa Shopping City și Grand Entertainment.

Între 3 și 16 februarie, Băneasa Shopping City răsplătește mesajele inedite de iubire cu premii romantice! Cei care și-au găsit deja jumătatea sunt așteptați să combine dragostea și umorul în declarațiile virtuale, scrise cu ajutorul aplicației „Spread the Love”, de pe pagina de Facebook Băneasa Shopping City. Cele mai frumoase mesaje vor fi afișate între 13 și 16 februarie în centrul comercial. Toți cei care s-au înscris în concurs vor lua parte la tragerea la sorți pentru una dintre cinele romantice la restaurantele Buongiorno sau Pizza HUT, ori pentru unul dintre seturile de produse cosmetice oferite de L’Occitane sau Douglas.

Între 7 și 16 februarie, îndrăgostiții își surprind povestea de iubire în Love Globe din zona Fountain Atrium. Într-un decor romantic, cuplurile pot lua parte la o mini-ședință foto, iar în weekend-ul iubirii (13 – 16 februarie), vor primi cadou imaginea lor, imprimată pe un suport cu magnet.

În seara de 14 februarie, Grand Combo combină dragostea cu distracția, la petrecerea de Valentine’s Day! DJ-ul va întreține atmosfera cu remixuri inedite ale pieselor de dragoste celebre, iar îndrăgostiții se vor putea răsfăța cu cocktail-ul tematic al serii. Ca întotdeauna, atracțiile Grand Combo, precum spațiile de biliard și bowling, masa de shuffleboard unică în România, sau Lounge Booth-urile dotate cu console Xbox, rămân la dispoziția iubitorilor de distracție în doi.