Spring/Summer 2014: HONEYCAT

Pisicile, sunt adorabile, nu-i asa? Pisica, o noua sursa de inspiratie pentru designer-ul Kristina Dragomir, furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei, ne propune pentru sezonul de primavara/vara, o noua colectie inedita de palarii – HONEYCAT.

 Fiecare piesa a colectiei ilustreaza portretul pisicii intr-o maniera si tehnica sculpturala, oferind totodata si un element subtil de capriciu – dialogul imaginar cu un soricel de portelan. Jocul celor doua personaje protagoniste este subliniat de contrastele dintre tonurile neutre de bej si gri perlat al pisicii in contra punct cu accentele fauve de culoare, puternice si vibrante ale soricelului de portelan. O interpretare cu umor si un pretios pretext al originalitatii, evidentiat prin stilizarea unor forme intr-o perfecta armonie estetică a elementelor care compun colectia.

 O colectie care sintetizeaza inca odata spiritul prin care designer-ul creeaza capete si nu palarii obisnuite, reuseste sa faca din aceste accesorii adorabile, sa fie foarte usor de asortat cu majoritatea pieselor de sezon albe, bej sau colorate. Materialele folosite in colectie sunt lucrate manual, din fibre 100% naturale. Aceste tesaturi contin zero fibre de carbon si reusesc sa dea palariei la final o notă distinctiva si rafinata. Lucrate manual cu o grija excesiva pentru detaliu­­ fiecare piesa a colectiei este spectaculoasa in esenta.

 Colectia va fi in curand disponibila pe boutique on-line www.kristinadragomir.com, de unde se va putea comanda made-to-measure.

Credit colectie: Photo: Vali Barbulescu; Make-up: Elisabeta Facaianu