Start-up your dream business Super PR

In aceasta toamna NAKED PR – primul laborator de de PR specializat din Romania, implineste doi ani. PR3.0, Business PR, Fashion PR Advanced, New luxury PR, PR pentru marci personale si Stil de marca personala compun colectia de cursuri din aceasta toamna. Victor Kapra, Mirela Bucovicean, Noemi Meilman şi Vicki Nicola, Mihai Zarug, Maurice Munteanu formeaza echipa profesorilor NAKED din acest sezon.

Mirela Bucovicean si invitata sa, Camelia Sucu

Astazi se deschide lista de inscrieri pentru toata colectia de cursuri din meniul acestui sezon de NAKED PR.

Daca esti in cautarea unui ghid pentru un business consolidat ca la carte workshop-ul Business PR sustinut de Mirela Bucovicean pe parcursul a 7 saptamani in cadrul NAKED PR este solutia perfecta. Va invitam sa parcurgeti impreuna pasii esentiali, de la idee la business, trecand prin comunicare. Dincolo de teoria inscrisa in literatura de specialitate, experienta personala impartasita de Mirela va fi un exemplu bun de urmat. Cei 24 de ani de experienta ai Mirelei in domenii din cele mai diverse la care adaugam experienta si know how-ul invitatilor speciali de la fiecare curs au demonstrat ca succesul este posibil si sustenabil pe termen lung.

Printre invitatii Mirelei Bucovicean din acest sezon de Business PR se numara: Camelia Sucu, Ada Teslaru (Grafitti BBDO), Alina Damaschin (RogalskiDamaschin), Sonia Nastase (Nespresso).

Go Naked with Business PR and Start-up your dream!

Detalii despre agenda workshopurilor si inregistrare sunt disponibile pe site-ul NAKED PR (www.nakedpr.ro).

Despre NAKED PR
NAKED PR este un proiect educational dedicat tuturor celor in cautare de upgrade si newins, fie ca sunt profesionisti, aspiranti, angajatori sau pasionati de PR. In cele patru editii desfasurate pana acum, au absolvit 424 de cursanti.