STEFANEL anunță colecția primăvara-vară 2013

Pentru colecția primăvară-vară 2013, Stefanel a creat, în linie cu tendințele globale, o colecție de elemente clasice cu notă modernă la nivelul texturilor, culorilor și imprimeurilor Jacquard. Rezultatul este o colecție care combină o serie de tricotaje simple cu o gamă de piese mai sofisticate, cu finisaje speciale și detalii deosebite. Tendințe sport, safari, tribal, romantice și feminine se întrepătrund pentru un look contemporan. Laitmotivul colecției este contrastul dintre detaliile uniforme și feminintatea croielilor anilor ’50.

 

Culorile: veți regăsi în noua colecție o gamă largă de nuanțe neutre. Culorile primare contrastează cu cele neutre. Culorile întunecate folosite pe materiale ușoare capătă un aer proaspăt și te duc cu gândul la vară, construind un efect vizual deosebit.

Imprimeurile și desenele Jacquard joacă un rol cheie în această colecție: animal print reintepretat cu accente tribale, animal print tigru în diverse culori, dungi și flori pictate manual, imprimeuri de camuflaj cu o notă contemporană și feminină, imprimeu leopard pe tricotaje. Toate acestea se aliniază tendințelor pe care le pune în evidență colecția, transmițând în același timp ADN-ul brandului Stefanel.

 

Materialele și firele folosite sunt naturale. Pânză, mătase, bumbac – reflectarea cerințelor pieței, mereu în căutare de produse durabile, de calitate. Reintepretarea macramé-ului aplicat pe tul mixat cu pânză de in este o combinație interesantă.

 

Accesoriile sunt produse cu o atenție din ce în ce mai mare asupra fiecăuri detaliu, devenind, colecție după colecție, elemente cheie ale ținutelor. Gențile și pantofii reflectă tendințele actuale. Dincolo de culorile clasice, cum ar fi pielea neagră și maro, veți găsi și accesorii colorate care vor conferi o notă specială ținutelor.