Stefanel sarbatoreste un an de la lansarea primului concept store in Romania

Cocktail-ul organizat pentru aniversarea primului an de existenţă a concept store-ului Stefanel din Piaţa Romană Nr.3 are loc în aceasta seară. Deschiderea acestui magazin, în urma cu un an, a venit ca o confirmare a legăturilor puternice pe care brand-ul Stefanel le are cu piaţa din România, considerată una dintre cele mai importante la nivel mondial. Compania este prezentă în România încă din 1991, deţinând 10 magazine monobrand.

 

“Sunt bucuros să mă aflu în Bucureşti cu ocazia primei aniversări a Vilei Stefanel. Când am deschis primul magazin în România, în urma cu mai bine de 20 de ani, am ştiut că legătura noastră cu această ţară va fi una puternică datorită faptului că românii iubesc calitatea şi moda iar Stefanel este sinonim pentru ambele. Din acest motiv, prezenţa noastră în România a fost din ce în ce mai accentuată şi sperăm să creştem în continuare, alături de clienţii noştri, în viitorul apropiat.”, a declarat Carlo Stefanel, Chairman of the Administration Board for Romania.

Magazinul monobrand este structurat pe două etaje, cu o zonă de expunere de 357 m2, destinată atât femeilor, cât şi colecţiilor de accesorii. Concept store-ul, proiectat de către Sybarite, un studio londonez de arhitectură specializat în crearea spaţiilor dedicate modei, este în concordanţă totală cu filozofia brand-ului, îmbinând cu succes tradiţia, eleganţa şi senzualitatea – elemente ce se regăsesc în fiecare colecţie Stefanel şi în special în cea de tricotaje, care a fost DNA-ul companiei timp de 50 de ani.

 

Stefanel este un jucător global în industria textilă de îmbrăcăminte, fiind un brand cosmopolit şi apreciat peste tot în lume. Succesul se datorează tricotajelor considerate ADN-ul companiei şi flexibilităţii colecţiilor uşor de asortat, pentru a obţine rezultate care să reflecte personalitatea femeilor cărora le place să poarte haine chic şi confortabile.

Stefanel are o identitate puternică şi bine definită, de aceea a reuşit să reziste pe piaţă de-a lungul anilor. Mereu la modă, Stefanel şi-a menţinut identitatea puternică, oferind produse de înaltă calitate şi stil.