Stefania lanseaza un nou single in cea mai naturala ipostaza!

 

Stefania lanseaza un nou single intitulat “Gospodiva”, care vine insotit de un videoclip energic.

Este timpul sa ascultam “Gospodiva”, noul single semnat Stefania. Este o piesa care scoate in evidenta stralucirea si simplitatea femeii, fara ajutorul machiajelor sau a altor accesorii. Este o premiera pentru Stefania, care apare in acest videoclip complet…nemachiata si nearanjata!

“Prin aceasta piesa vreau sa transmit tuturor femeilor ca frumusetea nu sta in haine sau in machiaje. Aceste artificii doar imbunatatesc ceva care deja este frumos. O femeie frumoasa este o femeie simpla. Toate femeile sunt frumoase in starea lor pura, fara make-up sau vreo coafura. Unele isi strica aceasta frumusete din dorinta de mai mult, altele nu. Aceasta piesa este preferata mea dintre toate pe care le-am facut pana acum, pentru ca are un mesaj puternic, dar spus intr-un mod haios!’ declara Stefania.

De partea muzicala s-a ocupat Speak, textul a fost scris de Speak impreuna cu GUZ , iar procesul final a fost mixat si masterizat de Max Kissaru.

Ștefania lansează videoclip nou în cea mai naturală ipostază!

Ștefania lansează un nou single intitulat “Gospodiva”, care vine însoțit de un videoclip energic.

Link Youtube: https://youtu.be/0DErcWQ4wFo

Este timpul să ascultăm “Gospodiva”, noul single semnat Ștefania. Este o piesă care scoate în evidență strălucirea și simplitatea femeii, fără ajutorul machiajelor sau a altor accesorii. Este o premieră pentru Ștefania, care apare în acest videoclip complet…nemachiată și nearanjată!

“Prin această piesă vreau să transmit tuturor femeilor că frumusețea nu constă în haine sau în machiaje. Aceste artificii doar îmbunătățesc ceva care deja este frumos. O femeie frumoasă este o femeie simplă. Toate femeile sunt frumoase în starea lor pură, fără make-up sau vreo coafură. Unele își strică această frumusețe din dorința de mai mult, altele nu. Această piesă este preferată mea dintre toate pe care le-am făcut până acum, pentru că are un mesaj puternic, dar spus într-un mod haios!’ declară Ștefania.

De partea muzicală s-a ocupat Speak, textul a fost scris de Speak împreună cu GUZ , iar procesul final a fost mixat și masterizat de Max Kissaru.