Stil masculin: adopta look-ul urban si relaxat Z Zegna!

Cu linii si forme inspirate din arhitectura, colectia de primavara-vara Z Zegna, impune un “twist” formal garderobei masculine. Cum primavara si-a intrat pe deplin in drepturi, Z Zegna provoaca barbatul modern sa aiba o gandire si o abordare creativa, dejucand regulile stricte ale hainelor de seara. Acestea capata un look urban, relaxat si neconventional cu o atentie sporita acordata “canoanelor” elegantei masculine.         

Z Zeggna9

Imaginata de Paul Sturridge, directorul creativ al brand-ului, linia young a Z Zegna abunda in detalii minimaliste. Pantalonii sunt plisati, dar relaxati, jachetele lejere cu volum au talia marcata prin curele impletite, tricotajele ies in evidenta prin culori tari, blazere supradimensionate sunt suprapuse peste camasi din bumbac si tricouri, in tinute stratificate,  iar iconicul smoking este reinterpretat pentru a fi purtat in tinutele de zi cu zi. Efectul neasteptat obtinut prin alaturarea unor piese contrastante este accentuat de un “vibe” tineresc si avangardist cu o privire indreptata catre viitor.

Z Zegna1

Gasirea unor materiale si tesaturi inovative a ramas una dintre preocuparile brand-ului Z Zegna. Lana in nuante intense de verde jad, rosu purpuriu si albastru navy, dezvoltate de Lanificio Zegna, sta la baza colectiei. Mohairul, taftaua, moarul si jacardul sunt combinate intr-un mod surprinzator cu bumbacul subtire si matasea naturala.

Z Zegna2

La polul opus, piesele casual au “radacini adanci”, situate in zona autentica si traditionala a brand-ului.  Jachete din denim stilizate, trench-uri de primavara in nuante pastelate de roz pudrat, liliachiu, bej si lime, bluzoane scurte, jachete cu elemente utilitare, exprima o atitudine destinsa a barbatului Z Zegna. Colectia de primavara/vara (disponibila in exclusivitate in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City) exprima tinerete, dinamism si energie, cu o viziune ce urmareste garderoba barbatului, de la zi la noapte. Piesele sunt versatile, pot fi purtate separat si pot fi mixate in functie de personalitatea, gustul si inspiratia personala.

Z Zegna12