Stilago îţi propune să porţi ceea ce îţi place!

Se întâmplă de foarte multe ori, în tot felul de situaţii, să porţi haine în care nu te simţi foarte bine sau care nu reflectă personalitatea ta. Felul în care eşti îmbrăcat reprezintă starea ta de spirit, te ajută să te diferenţiezi de ceilalţi şi să exprimi anumite trăiri pe care nu le poţi transmite în cuvinte. De aceea, mai ales în timpul liber poţi da frâu liber imaginaţiei în ceea ce priveşte ţinuta ta vestimentară şi să alegi în funcţie de preferinţe. În această săptămână Stilago îţi propune câteva branduri noi care să fie sursa ta de inspiraţie pentru ţinutele în care te vei simţi cel mai bine. Hainele de la Tommy Hilfiger, GF Ferre sau Calvin Klein, pantofii de la Scholl şi accesoriile de la Levi’s Accesories pot deveni noile alegeri vestimentare în acest sezon.

Tommy Hilfiger – premium lifestyle brand

Tommy Hilfiger este un brand care doreşte să insufle clienţilor săi un stil de viaţă premium, un stil superior, calitate şi valoare. Acesta celebrează esenţa unui mod “clasic, american şi cool” şi este potrivit pentru persoanele tinere care adopta un stil sport-casual. Hainele urmează o linie asemănătoare unei vestimentaţii cool pe care studenţii sau elevii o adoptă la şcoală şi la facultate. Compania a devenit un brand global cu o recunoaştere puternică şi distribuie produse în peste 90 de ţări şi 1000 de magazine din America de Nord, Europa sau Asia.

Produsele sunt destinate femeilor, bărbaţilor, copiilor şi variază de la haine, încălţăminte, până la ceasuri şi lenjerie intimă. Brandul se adresează celor care caută o reinterpretare vestimentară a stilului clasic american. Materialele folosite sunt de o calitate foarte bună, culorile predominante fiind alb, negru, albastru, gri şi roşu. Tricourile polo, hanoracele, blugii şu puloverele simple sunt piesele vestimentare cel mai des întâlnite în colecţiile Tommy Hilfiger. Indiferent de alegerea făcută, calitatea produsului va fi argumentul principal pentru acest brand.

GF Ferre – cod estetic italian

Gianfranco Ferre este un brand născut în Italia care a evoluat prin talentul creatorului său, calităţii, adaptării sale la modă contemporană şi a stilului sofisticat. GF Ferre este una din colecţiile acestui brand care se adresează în principal tinerilor şi persoanelor care adopta un stil mai sportiv. Indiferent de colecţie, pentru această companie, detaliile mici fac diferenţa, iar acest aspect se aplică pentru toate piesele vestimentare.

Bluza alb imaculat sau tricoul alb simplu au fost piesele care au consacrat acest brand şi care sunt nelipsite din orice prezentare de modă GF Ferre indiferent de sezon. Pentru cei care se ocupă de design-ul acestor haine, geometria este un element foarte important; există numeroase fuste în colţuri, paltoane cu forme inedite, pentru a da un plus de personalitate oricărei ţinute. De la un stil clasic, la unul mai nonconformist, GF Ferre se poate adapta cerinţelor tale.

Calvin Klein Jeans – un stil minimalist

În 1968 imperiul Calvin Klein a avut ca punct de pornire un magazin de paltoane deschis în incinta hotelului York, afacerea fiind fost pusă pe picioare cu ajutorul unui prieten din copilărie. Calvin Klein s-a făcut remarcat încă de la început, fiind caracterizat adesea că stăpânul suprem al minimalismului. Contrar curentului hippie care se manifestă în acea perioadă în SUA, Klein a ales să creeze costume caracterizate prin simplitate, culori neutre, fără alte accesorii, blană, înflorituri pe rever sau alte elemente care să atragă atenţia, alegând întotdeauna să urmeze linia corpului cu cele mai luxuriante materiale, într-un mod cât mai simplu cu putinţă.

Din aceste colecţii fac parte foarte multe haine din denim, în mod special blugi şi geci, care reprezintă emblema brandului. Obiectele vestimentare au o tentă sport, dar pot fi purtate şi în situaţii mai deosebite, în funcţie de încălţămintea şi accesoriile purtate. Blugii au diferite croieli care pot avantaja mai multe tipuri de silueta şi pot fi purtaţi în ocazii diverse. Cu ajutorul Calvin Klein Jeans oricine îşi poate construi un look fresh şi tineresc.

Scholl – stil şi confort la picioarele tale

Scholl este o companie care are grijă de picioarele noastre de peste 100 de ani, de când fondatorul acesteia şi-a propus misiunea de a îmbunătăţi sănătatea, confortul şi starea de bine a oamenilor prin prisma pantofilor cu care parcurg distanţe mai mari sau mai mici în fiecare zi. Odată cu dezvoltarea tehnologiei, specialiştii Scholl încearcă să introducă pe piaţa noi modele care să uşureze purtarea unor pantofi atunci când mergem mult pe jos, stăm în picioare sau avem anumite probleme de sănătate care fac purtarea lor un coşmar.

Colecţiile Scholl conţin saboţi, papuci, pantofi, cizme, balerini care sunt confecţionaţi din materiale speciale, de foarte bună calitate. Talpă este întotdeauna foarte comodă, mai ales pentru cei care au probleme cu coloana, modelele sunt destul de simple, firma nu promovează neapărat ideea de fashion, ci ideea de confort. Probleme că mirosurile neplăcute, pantofi incomozi, prea strâmţi sau care se lăsă în timp vor fi doar o amintire pentru cei care aleg încălţămintea Scholl.

Levi’s Accesories – sportiv şi tineresc

Levi Strauss & Co. este un brand care există din anul 1873 şi a adus numeroase inovaţii în cadrul colecţiilor sale. Cunoscut că brandul care a inventat blugii, acesta se inspiră din lumea contemporană şi din nevoile clienţilor săi pentru a rămâne în pas cu tendinţele şi a fi mereu în atenţia publicului ţinta.

Accesoriile Levi’s sunt destinate pentru persoanele care prefera un stil mai sport, colecţiile fiind atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Puteţi alege între curele din piele sau din material sintetic, căciuli, fulare, mănuşi, genţi sau portofele, majoritatea fiind în culori închise sau neutre, aşa cum sunt majoritatea pieselor vestimentare Levi’s.

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii pe www.stilago.ro (printr-o invitaţie de la un prieten sau direct) şi apoi să-ţi găseşti piesa vestimentară preferată. O adaugi în coşul de cumpărături înainte de lichidarea stocului după care vei primi produsele în 4-5 săptămâni. Iar plata o faci ramburs fără să ai nevoie de un card de credit. Dacă nu eşti mulţumită de produs îl returnezi şi primeşti banii înapoi. Iar dacă vrei să fii la curent cu toate campaniile de reduceri, te abonezi la newsletter. Mai simplu de atât nici că se poate!