Stralucirea care lipseste in sezonul rece: Givenchy Vinyl Collection AW 2015!

Te invitam să descoperi colecția de machiaj “Haute Couture” – Givenchy Vinyl Collection AW 2015!

image002

Pentru Nicolas Degennes, COLECȚIA VINYL este strălucirea care lipsește din sezonul rece.

“Este măestria luciului care dă viață unei picturi. VINYL este o descoperire lentă și hotărâtă în căutarea sinelui.
Este exercițiul scrierii în tuș pe care trebuie să îl exersezi  pentru a te întelege pe sine, iscusința în mânuire și jocul intensității.

Este răspunsul unei lumi care se mișcă rapid, uneori prea rapid”. NICOLAS DEGENNES

PALETA METALLIC REFLECTION – 4 FARDURI DE OCHI METALICE ȘI SCLIPITOARE

Creată ca un scenariu pentru a reprezenta eleganța, această paletă pulverizează sclipiri pe fardurile sale de ochi. Culorile pigmentate spun povestea luciului care însuflețește cu măestrie culorile cu sclipiri orbitoare. Noua formulă Metal Aquarelle (Acuarelă metalizată) conține particule perlate de pudră de aluminiu, învelite într-un strat subtire de siliciu ce sporește rezistența și oferă o acoperire excepțională.

Mai mici decât alte particule perlate, sunt singurele care pot oferi acest luciu perfect. Având o bază metalizată extraordinară, reflect lumină asemenea unei oglinzi și intensifica culoarea. Paleta este compusă din 3 nuanțe Metal Aquarelle (acuarelă metalizată) și un fard mat brun care creează o bază contrastantă, o perspectivă care oferă strălucire și definire.

MISTER INTENSE BLACK – MASCARA TOP COAT

Mai mult decât o mascara transformată într-un top coat, MISTER INTENSE BLACK oferă un nou mod de lucru și de aplicare a texturii. Cu o intensitate impenetrabilă, această cerneală pentru gene este  rezultatul unei formule avansate și inovatoare.

Formula apoasă este derivată dintr-o baza de polimeri de intensificare față de restul produselor care sunt compuse dintr-o emulsie de ceară incoloră care este colorată ulterior.

MISTER INTENSE BLACK îmbracă și definește genele, fără  a oferi un efect lipicios. Peria unica, moale și catifelată permite aplicarea mascarei  cu ochii deschiși de la baza genelor și facilitează retușurile de peste zi, iar aplicatorul în unghi accentuează curbarea.

LINER VINYL – EYELINER PERIE – LUCIU INTENS

Un lac fluid și intens care definește genele cu vinil și strălucire sofisticată. Textura unică poate fi aplicată și construită ușor folosind  pensula subțire pentru a o linie negru intens și extra strălucitoare.

BLUSH MÉMOIRE DE FORME

În 2014 a fost creată o nouă textură: un gel nelipicios care îmbrățișează pielea și o împrospătează. Apoi revine jucăuș la forma inițială în ambalajul transparent și așteaptă o nouă mângâiere. Datorită procentului ridicat de apă, 72%, este ușor de aplicat și se topește natural în contact cu pielea. Această ediție nouă oferă obrajilor o culoare roz delicat și  un parfum lejer floral.

GLOSS RÉVÉLATEUR INTENSE

Gama produselor de înfrumusețare atât de prețuită de Nicolas Degennes, se îmbogățește cu o generație noua de gloss-uri pentru buze cu pigmenți activi ce reacționează cu pH-ul pielii.

Îmbogățit cu pigmenți de culoare roșie, GLOSS RÉVÉLATEUR INTENSE este dens și intens la aplicare. Reacționează cu nuanța pielii și oferă o culoare lucioasă personalizată în timp ce  menține senzația de confort absolut.

LE ROUGE GIVENCHY – LE VERNIS GIVENCHY

Colecția este completată de două rujuri și o ojă în culori intense de roșu.

În mod traditional, roșu și negru sunt cele două culori pe care le asociem cu luciul. Am ales să dezvolt culoarea roșie pentru intensitatea și fragilitatea sa. Această culoare este cel mai frumos răspuns la uniformitate.” NICOLAS DEGENNES

 Noua colectie de make-up Givenchy Vinyl Collection este disponibila exclusiv in magazinele Sephora incepand din luna septembrie.