Cel mai simplu mod de a-ti usca si aranja parul in acelasi timp

Cel mai simplu mod de a-ti usca si aranja parul in acelasi timp, periile cu aer cald de la BaByliss Paris

AS120

Știm că toate ne dorim un păr impecabil, vrem să arătăm mereu de parcă tocmai am ieșit dintr-un salon de înfrumusețare, iar părul să fie plin de volum și strălucire. Folosim multe produse și trucuri ca să recreem rezultatele din saloanele de specialitate, însă toate visăm să găsim cea mai simplă soluție pentru un look fabulos și un păr perfect.

Îți spune noi un secret: acum îți poți aranja părul foarte ușor și rapid cu ajutorul periilor cu aer cald de la BaByliss Paris. Aceste aparate minunate te vor scuti de multe cheltuieli și ore petrecure în saloanele de specialitate și îți vor proteja părul în timpul aranjării. Iar ca totul să fie perfect, nu doar că îți usuci părul, dar poți realiza şi coafuri rapide cu o astfel de perie.

Gama oferită de BaByliss Paris include trei produse menite pentru toate tipurile de păr: Pro Styling Air Brush 1000W, Multistyle 1200 și AirStyle 800. Cele trei produse te ajută să-ți aranjezi părul cu aer cald pentru a avea o coafură plină strălucire care rezistă mult. De asemenea, poți scurta foarte mult timpul de coafare pentru că îți poți usca părul în timp ce îl aranjezi, iar învelișul acestor perii permite utilizarea pe părul ud fără a afecta firele de păr.

Peria Pro Styling Air Brush 1000W are două setări de viteză și temperatură, plus un jet de aer rece și trei perii atașabile pentru a crea o coafură cu mult volum, rezistentă pe durata întregii zile. Cele două setări ale temperaturii îți oferă posibilitatea de a folosi peria pe toate tipurile de păr precum, vopsit, decolorat, subțire, gros și pe părul ondulat. De asemenea, perii delicați îndreptă fiecare fir de păr ca tu să obții o coafură cât mai strălucitoare și dreaptă. Peria beneficiază și de tehnologia pe bază de ioni pentru a proteja structura părului.

Un alt model este peria cu aer cald Multistyle 1200 cu care usuci, îndrepţi şi dai volum părului tău într-un mod profesional, chiar la tine acasă. Cele două trepte de aer și de temperatură te ajută să ai o uscare delicată și îți asigură elasticitate coafurii. Peria vine însoțită de trei perii cu diametru de 20, 25 și respectiv 38 de milimetri pentru a-ți face bucle de dimensiuni diferite. De asemenea, aparatul are și un accesoriu pentru îndreptare părului cu înveliș ceramic.

Peria AirStyle 800 te ajută să ai un păr strălucitor și mătăsos timp îndelungat. Conferă volum, maximizează strălucirea părului și asigură elasticitate coafurii. Jetul cu aer cald este concentrat, dar temperatura de lucru nu este atât de mare încât să lezeze straturile pielii și nici firele de păr.

AS80E_3D AS115

AS120 - PACKAGING

Gama de perii cu aer cald de la BaByliss Paris este cea mai bună soluție pentru aranjarea părului într-un timp foarte scurt. Coafurile realizate cu aceste aparate au volum, strălucire și arată superb termen îndelungat.

Mai multe detalii despre gama de perii cu aer cald de la BaByliss Paris poți găsi pe site-ul www.babyliss-romania.ro/gama-perii-par-aer-cald și pe pagina de Facebook BaByliss România www.facebook.com/BaBylissParisRomania