Street Heroes 2012 – a patra ediție a celui mai cool festival de cultură urbană din România

Street Heroes este deja tradiție în materie de cultură urbană, sport și muzică pe meleaguri bucureștene. Pe 24 și 25 august, la Skatepark Tineretului, are loc a patra ediție a festivalului, cu rideri internaționali, artiști apreciați, cei mai pro dintre pro, noi și voi și prietenii noștri, ca și până acum. Afterparty-ul are loc la Arenele Romane pe 25 august, după 23:00. Informații despre edițiile anterioare se regăsesc pe www.streetheroes.ro

ACCES:

– accesul este gratuit până în orele 14:00 atât vineri, cât și sâmbătă. Dacă părăsiți skatepark-ului după această oră până la 23:00, mai puteți intra numai achitând bilet.
– biletul pentru ziua de vineri (brățară albastră) costă 20 lei și poate fi achiziționat la intrarea în skatepark, iar în avans de la Ollie Gang Shop.
– biletul pentru ziua de sâmbătă (brățară verde) costă 20 lei și poate fi achiziționat la intrarea în skatepark, iar în avans de la Ollie Gang Shop.
– biletul la afterparty costă 25 lei (brățară neagră) și poate fi achiziționat de la intrarea în Arenele Romane sâmbătă seară, iar în avans de la Ollie Gang Shop.
– brățara verde și cea albastră ( deci bilete achiziționate în ambele zile ) asigură accesul gratuit la afterparty.
– este interzis accesul cu obiecte contondente, substanțe halucinogene, lichide.
– este permis accesul cu aparate foto.

Pia Marina Voicu