Style Box ediţia de iulie

În luna iulie, produsele Style Box pot fi achiziționate la prețul de doar 34,99 Ron.

Pentru că tot e vară și pentru că ne este din ce în ce mai greu să facem față razelor ultraviolet, răsfață-ți acum pielea cu produsele Style Box. Singurele care ne mai pot ușura cât de cât încercarea de a ne îngriji sunt produsele cosmetice.

Începe să acorzi pielii tale o importanță deosebită, folosind gelul de duș Complex Apicol Apidermaliv. Ingredientele delicate și hrănitoare pe care acesta le conține sunt concepute pentru îngrijirea pielii sensibile. Cu ajutorul lăptișorului de matcă, uleiului de măsline și uleiului de shea îți vei menține pielea sănătoasă și catifelată pe timp de vară.

Crema Avon Solutions Youth Minerals Day este o cremă ce poate fi utilizată zilnic, hidratează pielea în profunzime, are o textură fină, iar factorul SPF 20 asigură o protecţie solară ridicată şi răspândeşte o aromă plăcută. Este ideală pentru perioada aceasta de foc a verii. Îți vei putea proteja pielea fără să renunți la orele relaxante de plajă. Pe lângă protecția solară oferită, crema estompează ridurile redând elasticitatea pielii.

Pentru că suntem la curent și cu noile tendinţe în materie de accesorii, luna iulie aduce o schimbare în componenţa produselor Style Box.

Cerceii pană sunt cel mai popular accesoriu pentru acest sezon de vară. Oferă un aer proaspăt şi delicat ținutei tale.

Ceasurile vintage aduc un aer boem stilului tău vestimentar. Dacă obișnuiești să porți eșarfe, pălării sau curele, o opțiune potrivită pentru această perioadă este să îți achiziționezi unul din ceasurile vintage, ca piesă reprezentativă pentru ținuta ta. Este evident că stilurile retro vor rămâne întotdeauna un element esențial în moda contemporană.