Substitutul hairstylist-ului – noua perie rotativa de la Philips

Aspectul părului tău spune multe despre stilul de viață. Produsele de coafat îți oferă posibilitatea să ai un look nou în fiecare zi, însă dincolo de o coafură rezistentă și atrăgătoare, este foarte important să îți menții părul sănătos folosind produse special create pentru îngrijirea părului.

perie rotativa Philips HP8654 - lifestyle 1 perie rotativa Philips HP8654 - lifestyle 2

Pentru un păr sănătos, mătăsos și strălucitor, dar totodata și frumos coafat, Philips a lansat noua perie rotativă Philips Dynamic Volume HP8654, un airstyler cu sistem automat de rotire, în 2 sensuri, substitut ideal al priceperii stilistului, care asigură o protecţie eficientă a părului tău și îl menține moale și strălucitor.

perie rotativa Philips HP8654 - 2

Peria rotativă Philips Dynamic Volume cu flux de aer cald permite uscarea şi coafarea părului în acelaşi timp, protejându-l şi oferindu-i un aspect sănătos, revigorat.

Setarea specială “Care” asigură temperatura optimă de uscare și protejează împotriva supraîncălzirii. Părul se usucă repede, cu aceeaşi putere a jetului de aer cald, dar la o temperatură constantă de îngrijire.

Pentru numeroase posibilităţi de coafare în funcţie de tipul şi lungimea părului, peria rotativă de păr Philips Dynamic Volume are  două accesorii:

–       o perie rotundă de 50 mm, cu înveliş ceramic din turmalină şi peri naturali pentru a adăuga volum, structură și strălucire părului. Graţie perilor naturali de care dispune, peria netezeşte şi coafează părul fără a-l agresa, reducând sarcina statică, mărind strălucirea și prevenind încurcarea părului.

–       o perie retractabilă de 30 mm, cu peri retractabili şi înveliş ceramic din turmalină pentru a adăuga onduleuri definite, fără şuvite încurcate.

Învelișul ceramic din turmalină al periilor protejează părul în timpul coafării. Acest înveliș special oferă o conducţie termică eficientă, fără puncte fierbinţi, și adaugă strălucire cu fiecare mișcare. Astfel, părul tău se va menține sănătos și moale.

Philips Dynamic Volume are o putere de 1000 W şi un cablu lung de 1,8 m.

Prețul periei rotative Philips Dynamic Volume HP8654/00 este 268 lei (preţul diferă în funcţie de magazin).

 

Te invităm să faci parte din comunitatea noastră! Intră pe www.facebook.com/philipscare și povestește-ne experiența ta de beauty. Pentru mai multe detalii, vizitaţi www.philips.ro.