Summer make-up idea: Cara Delevingne la premiera Suicide Squad @ComicCon

Cine: Cara Delevigne, Rimmel London Ambassador, la Comic Con 2016

SAN DIEGO, CA - JULY 21:  Cara Delevingne attends the EuropaCorp press line during Comic-Con International 2016 at Hilton Bayfront on July 21, 2016 in San Diego, California.  (Photo by Dave Mangels/Getty Images)
SAN DIEGO, CA – JULY 21: Cara Delevingne attends the EuropaCorp press line during Comic-Con International 2016 at Hilton Bayfront on July 21, 2016 in San Diego, California. (Photo by Dave Mangels/Getty Images)

Look-ul: Sexy cool

Inspirația: Molly R.Stern, Make-up artist al celebrităților, și-a dorit ca actrița, supermodelul și ambasadorul brandului Rimmel London să arate sexy… Pentru a complementa outfit-ul ieșit din comun, însă cu o tentă de casual și coafura fresh, Molly a iluminat tenul ușor bronzat și i-a accentuat look-ul cu ajutorul liner-ului edgy și a unei nuanțe vibrante pe buze.

Cum să obții look-ul:

 

PIELEA

La început, Molly a pregătit pielea Carei cu ajutorul spray-ului cu apă de trandafiri Jurlique, iar apoi a masat pielea cu serumul hidratant de la Revive, după care a aplicat crema cu oxigen Natura Bisse.

Molly a aplicat apoi un fond de ten Rimmel London cu textură ușoară, pentru a uniformiza tonurile pielii. Apoi a oferit acesteia o strălucire naturală cu ajutorul unui bronzer, conturând cu atenție pomeții pentru un look summerish.

BUZE

Molly a colorat intens buzele Carei cu nuanța In Love With a Ginger a rujului Rimmel London Moisture Renew.

 

OCHI ȘI SPRÂNCENE

Apoi a aplicat pe pleoape Magnif’eyes Double Ended Shadow & Liner în nuanța Queens of a Bronzed Age și a accentuat linia superioară și inferioară a genelor cu un creion negru pentru ochi, blenduind totul spre exterior. Pentru a aranja sprâncenele superbe ale Carei, le-a fixat cu gelul pentru sprâncene, tot de la Rimmel London. În final, Molly a aplicat două straturi din Rimmel London 24H Supercurler Mascara.

Produsele Rimmel London se găsesc în magazinele specializate.

Facebook: Get the London Look

Instagram: @getthelondonlookro

#LondonLook