SUNSTAR GUM®, disponibil si in magazinele din Romania

SUNSTAR GUM®, brandul numărul 1 în îngrijirea orală în America şi Japonia, de acum disponibil în lanțul magazinelor Mega Image, în farmacii și pe site-ul www.spotlightmed.ro.

Din 1932, când s-au pus bazele brandului SUNSTAR Gum® în Japonia, sub forma unei afaceri de familie ce avea ca element comun setea de inovație în domeniul sănătății orale, și pana in zilele noastre, a trecut aproape un secol.

periute de dinti

SUNSTAR GUM® se diferențiază de celalalte mărci disponibile prin gamele ce favorizează o îngrijire orală personalizată, în funcție de nevoile și cerințele fiecărei danturi. Mai mult, e prima linie de produse special concepută pentru a preveni cauzele bolii paradontale, nu doar simptomele.

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Fiecare gamă e adaptată nevoilor specifice ale fiecărei persoane: linia GUM Original White – îndepartează petele de pe dinti şi previne apariţia acestora; GUM Paroex – luptă împotriva afecţiunilor gingivale; GUM Halicontrol – controlează halena (respirația neplăcută) de-a lungul întregii zile; GUM Sensivital – pentru dinţi sensibili; GUM Junior – pentru copii; iar cel mai nou membru in familia SUNSTAR GUM e gama GUM Ortho, o linie unică şi completă de produse, dedicată exclusiv purtatorilor de aparate ortodontice (conţine periuţă de dinţi, pastă de dinţi, apă de gură, ceară pentru aparat ortodontic, aţă dentară, perii interdentare și pentru curățarea limbii etc.

1745MEA-GUM_Original_White_toothpaste 4356973_soft-picks-gum-regular csm_OW_tandkraem_NY_m_refl_tub___box_ee91b2959d

Se pare că bacteriile orale pot intra în fluxul de sânge și astfel pot infesta restul corpului. Astfel, o bună igienă orală e deosebit de importantă, nu doar pentru prevenirea sau tratarea unor boli ale cavității bucale, dar contribuie la starea generală de bine a întregului organism.

Vei descoperi produse calitative pentru un efect de albire, pentru îngrijirea gingiilor, anti-pete, pentru hipersensibilitate dentară, anti carii sau halitoză, pentru tratamentul ortodontic dar şi pentru probleme precum alinarea durerii sau ameliorarea aftelor.