Surprinde amintirile în format Full HD cu noua cameră foto BenQ LR100

Filmare Full HD 1080p; Senzor CMOS; Lentilă cu unghi larg; Manual Focus
Mod Super Macro; Mod Handheld Night Shot; HDR; Fotografiere continuă

BenQ, lider global în furnizarea de soluţii de imagine şi producătorul numărul unu pe piaţa locală de proiectoare, lansează noua cameră foto BenQ LR100, ce oferă utilizatorului posibilitatea de a filma în format Full HD 1080p, oferind imagini clare şi detaliate.

 

Filmarea Full HD 1080p este facilitată de senzorulCMOSşi de tehnologia de stabilizare a imaginii. Camera foto este echipată cu zoom optic 5X şi ecran LCD de 2.7” dar şi cu focus manual. Noua cameră foto BenQ LR100 poate înregistra videoclipuri de înaltă calitate chiar şi în timpul nopţii, cu 30 cadre pe secundă. În acelaşi timp, camera oferă utilizatorilor posibilitatea de a folosi zoom-ul făcând auto-focus în mod continuu atunci când înregistrează şi chiar în timpul filmării în slow motion.

Elegantul aparat foto LR100 cu senzorCMOS de 14 megapixeli şi multiple efecte de fotografiere cum ar fi Lomo, Toy Mode, Fish eye, Sketch se adresează celor care au plăcerea de a împărtăşi imaginile creative. Unul dintre efectele de fotografiere disponibile pentru noul LR100 cuISO6400 care merită pus în evidenţă este Watercolor, efect ce oferă fotografiilor o alură de pictură, în vreme ce înregistrările video capătă un plus de animaţie.

Datorită modului Handheld Night Shot, noul model BenQ LR100 permite realizarea unor fotografii clare chiar şi pe timpul nopţii. Totodată, cu ajutorul tehnologiei HDR, camera foto are capacitatea de a face diferenţa între zonele de lumină, balansând nivelul luminozităţii în zonele prea întunecate şi în zonele supra-expuse, pentru ca rezultatul să fie fotografia perfectă.

Funcţia Super Macro 5cm permite fotografierea de la 5 centimetri a subiectului pentru a obţine fotografii cu detalii incredibile.

Noul model BenQ LR100 va fi disponibil în portofoliul partenerilor BenQ din România începând cu mijlocul lunii iulie la un preţ recomandat de 479 lei.