Surprize de la Coltuldefrumusete.ro in Baneasa Feeria

prima poza 12319267_991470867563160_598335470_n

100 de masti faciale pe baza de argila verde cambriana oferite cadou primilor 100 de clienti la deschiderea noului stand coltuldefrumusete.ro!

 

Te invitam, draga noastra, sa ne fii alaturi chiar din prima zi! Te recompensam cu vouchere cadou, iar primii 100 de clienti/cliente primesc gratuit cate o masca de fata Dermaglin!

coltuldefrumusete.ro, magazin cu produse cosmetice naturale, vine mai aproape de tine  incepand cu 1 Decembrie, in Baneasa Shopping City, galeriile Feeria.

Produsele naturale si bio pe care ti le oferim sunt acum intr-un stand cochet, amenajat pe alea centrala, la parter, exact in fata hipermarketului Carrefour. Da, chiar in drumul tau!

Ne gasesti acolo in fiecare zi a saptamanii, exact in timpul in care mallul este deschis, adica in intervalul 10:00 – 22:00. Te intampinam cu tot ceea ce ai nevoie pentru frumusetea ta, cu o varietate de produse naturale pentru ten, corp si par de la FARMONA (gamele Sweet Secret, Let`s Celebrate, Magic Spa, Skin Aqua Intensive, Skin Crystal Care, Perfect Beauty, Dermacos, Herbal Care, Seasonal Line, Sun Balance, Jantar, Nivelatione) si DERMAGLIN (sapun si diverse tipuri de masti faciale pe baza de argila verde cambriana), pe care le gasesti direct la standul nostru, la preturi exceptionale. Iar daca ai vreo nelamurire, consilierele noastre te vor ajuta cu cele mai bune sfaturi.

Si pentru ca frumusetea ta nu are program, ne gasesti oricand si pe www.coltuldefrumusete.ro

Te asteptam cu drag!

Despre www.coltuldefrumusete.ro

Deschis in 2013, www.coltuldefrumusete.ro este un magazin online care ofera o gama variata de produse cosmetice (dedicate ingrijirii fetei, parului si corpului) si dermatocosmetice, dar si sfaturi utile cu privire la obtinerea frumusetii tenului, mentinerea siluetei, pastrarea sanatatii corpului etc.

 

Despre Farmona

Laboratorul de Cosmetice Naturale Farmona a fost infiintat in Cracovia, Polonia, in anul 1997. Acesta imbina ultimele descoperiri in domeniul produselor cosmetice cu puterea nutritionala a ingredientelor din plante naturale. Misiunea companiei este de a obtine in laboratoarele proprii de cercetare si dezvoltare produse cosmetice de calitate superioara, cautand constant noi formule si ingrediente active care sa satisfaca nevoile celor mai exigenti clienti.

 

Despre Dermaglin

Istoria Dermaglin a inceput in Polonia, unde specialistii, inspirati de natura, au creat masti de fata pe baza de Argila Verde Cambriana. Aceste produse contin conservanti naturali, iar minim 95% din ingredienti sunt naturali. In plus, respecta toate cerintele incadrarii in categoria BIO (fara pesticide si fertilizatori sintetici, fara radiatii ionice, fara organisme modificate genetic, fara parfum sintetic, fara conservanti).

12312074_989551387755108_654082646_n