Tendinţe masculine: Culoarea cămăşii

Dacă nu ştii ce cămăşi să îţi achiziţionezi şi ce culori te-ar avantaja, mai jos ai câteva mici sfaturi.

1. Deschizi şifonierul şi observi că ai numai nuanţe de bleu, alb şi negru de care te-ai plictisit. Nu te lăsa intimidat de culorile noi, poţi încerca diverse combinaţii de lila sau verde în special la cămăşile în dungi, care au o tentă ceva mai casual.

2. Cămaşa albă clasică este specifică oamenilor de afaceri şi a muncilor de birou. Este o alegere ok deoarece îţi oferă o imagine impecabilă.

3. Dacă îţi place stilul monocrom şi încă nu eşti pregătit pentru o paletă de culori bogată, poţi rămâne cu o misterioasă cămaşă neagră, la care se adaugă bineînţeles şi sacoul şi pantalonii de aceeaşi culoare. Este o ţinută simplă, dar cu care nu ai cum să dai greş.

 4. Cămăşile în carouri reprezintă apogeului termenului casual. Însă poţi obţine un look mai stilat adăugând şi un pulovăraş monocrom pe deasupra. Evident nu trebuie să aibă nişte culori foarte stridente, deoarece se va obţine un mare haos vestimentar şi din fericire am trecut de anii 80.

5. Pretty in pink. Deşi toată lumea are impresia că rozul a fost creat special pentru domnişoare, se pare că în anii 20 în cazul copiilor, rozul era culoarea specifică băieţilor, fiind o culoare mai puternică, pe când albastrul, considerat ceva mai delicat era atribuit fetelor. Rozul este o culoare ideală pentru persoanele cool, care nu ţin cont de stereotipuri. La o cămaşă roz, poate fi asortat un sacou gri.

6. Vintage Style! La o cămaşă clasică de culoare pală, poate fi asortată o vestă, se  adaugă nişte blugi  şi o curea şi obţinem cel mai stilat bărbat.  Pentru persoanele nonconformiste se recomandă şi o pălărie care să se asorteze cu restul ţinutei.

7. Alege cămăşile monocrome în culori puternice. Pe timpul verii mai ales, culorile puternice sunt binevenite. Alege culorile care îţi avantajează cel mai bine trăsăturile feţei. Nu alege nuanţele de bej, deja fac parte din garderoba bunicului.

Cristina Mîrzoi

Surse foto:

media-babblebrooke.blogspot.ro

www.upscalehype.com

www.self-titledmag.com