Tendinţe pentru toamnă pe care trebuie să le încerci

Din cauza faptului că se apropie toamna şi temperaturile vor suferi anumite schimbări, trebuie să te gândeşti că şi garderoba ta trebuie să se schimbe. Iată câteva modalitati de a-ti completa outfitul in aceasta toamnă inspirate după vedetele de la Hollywood care te vor ajuta să ai un look de star.

Stilul masculin e întotdeauna în trend

Costumul inspirat după cel bărbătesc ajuta crearea unui look puternic a celei care îl poartă. Blazerele, cămăşile, vestele, cravatele, toate pot spori look-ul chic pe care îl vrei. Dungile simple sau amestecul de culori neutre şi vii completează imaginea e care o vrei.

Bulinele- preferate şi pentru acest sezon

Există nenumărate moduri de a purta bulinele- fie că alegi o fochie cu buline şi un blazer, asemenea lui Christine Taylor, fie că porţi doar un accesoriu sau pantofi cu buline, vei avea un look feminin şi trendy în acelaşi timp.

Dantela va fi mereu în tendinţe

Atunci când nu eşti sigură ce ai vrea să îmbraci, adaugă dantelă în ţinuta ta pentru un plus de feminitate. Rochiile de dantelă sunt elemente chic în ţinuta fiecărei femei. Dacă totuşi o rochie e prea mult pentru tine, încearcă bluze, veste sau fuste pe care să le asociezi cu articole din garderoba ta.

Urci? Tocurile înalte cu platformă te ajută să ajungi mai repede

Pantofii cu tocuri înalte şi cu platformă cu care poţi merge uşor nu sunt doar un  mit. Cu ajutorul platformei, nu numai că poţi merge mai uşor cu pantofii tăi cu tocuri înalte, dar aceştia par şi intimidanţi. În această toamnă poţi purta acest tip de pantofi cu o pereche de pantaloni sau cu o fustă, atât timp cât nu este prea scurtă.

Sursa foto: ehow.com