Terminus se reinventează în primul pub cu specific românesc

Deschis pentru prima oară în 1998, Terminus a devenit la vremea respectivă un punct de referință al ieșitului în oraș. Generații întregi au cel puțin o poveste care începe aici. Și noi avem multe povești adunate în decursul anilor, chiar dacă am avut o pauză. Iar acum povestea noastră te plimbă prin toată țara, într-o călătorie gastronomică în centrul orașului.

După o pauză de doi ani de funcționare și o renovare ce păstrează farmecul care a consacrat Terminusul, pub-ul s-a redeschis într-o formulă aparte, devenind astfel primul pub cu specific românesc din București.

Meniul este închegat, numai cu preparate tradițional românești, după rețete autentice, adunate din întreaga țară. De la cârnații Virșli din Hunedoara, care erau preferații lui Avram Iancu, la saramura lipovenească din Deltă, de la borșul de sfeclă din Bucovina la ciorba de ciocănele din Muntenia, trecând pe Dealul Negru pentru o porție de mici de la Dedulești, toate mâncărurile sunt făcute cu migală și prezentate într-o formă actuală. Meniul nu omite nici preparate populare în casele tuturor românilor, precum salata de beuf sau sarmalele de porc în varză murată, dar și fripturi la grătar sau la cuptor. Toate mâncărurile sunt gătite în stil tradițional, numai cu condimente naturale și ingrediente atent selecționate.

Meniul de mâncare este completat de o gamă largă de bere la draught și sticlă, cu beri speciale, de la Guinness la Angelo Poretti, și cu o gamă de cocktailuri pe bază de spirtoase românești, precum vișinata sau pălinca de caise. Dar să nu uitam nici de cele 50 de etichete de vinuri românești, de la crame mai mici sau mai mari, care vin să completeze preparatele culinare.

Dacă nu poți termina porția comandată sau dacă vrei să îți iei alta pentru acasă, punem totul în ambalaje eco, care sunt prietenoase cu meniul și nu influențează calitatea produsului transportat.

Pub-ul este deschis de marți până joi, de la 13:00 la 24:00 și de vineri până duminică de la 13:00 la 2:00.

Terminus Pub, str. George Enescu, nr. 5, București.