The Mono Jacks * Grimus * Toulouse Lautrec * Jurjak – otto.Live

8252_521347834657030_3755015878839779186_n

 

LINE-UP: The Mono Jacks, Grimus, Toulouse Lautrec, Mr.jurjak, Chivu

THE MONO JACKS sunt o colecție de gânduri și emoții puse pe note. Vei simți asta cu ușurința dacă ajungi la un concert de-al lor și probabil că vei remarca și faptul că în spatele unei melancolii aproape permanente e un ceva care frământă, o energie care nu ratează nici o data pentru că te lovește în plin.
Toate acestea au început să prindă viață în toamna lui 2008 la inițiativa lui Doru Trăscău.

2010 este anul lansării albumului de debut “Now in Stereo”, album urmat ulterior de două EP-uri. Cel de-al doilea EP va fi reprezentativ datorită single-ului “Gândurile” și va marca un punct de referință în activitatea compozițională a formației. La aproape un an de la debutul acestei piese cei patru se separă și își vor încheia activitatea.În primăvara lui 2015, The Mono Jacks revine pe scena muzicală, după o pauză de un an și jumătate.
“Cele mai bune cântece sunt cele scrise din ce am trăit, din ce-am simțit, auzit sau visat. Poți să le spui amintiri, sau emoții, sau obsesii personale, pentru noi cutia asta în care le-am păstrat a tot crescut în timp, ca o colecție.” – Doru Trăscău

GRIMUS, o trupa care tocmai si-a sarbatorit cei 10 ani de activitate, este cu siguranta una dintre cele mai iubite trupe de rock alternative autohtone. Originari din Cluj, cei sase baieti au depasit de mult granitile transilvanene in materie de notorietate, ei concertand peste tot in Romania dar si la festivaluri si evenimete international de prestigiu precum Exit Festival, Eurosonic, Sziget Festival sau Rock For People Festival, definitivandu-si pozitia pe scena rockului alternativ local printr-un stil aparte si o abordare foarte matura.

TOULOUSE LAUTREC: descind din familii aristocrate. Ei au copilarit pe pajisti verzi si intinse in fata castelului si au crescut cu sunetul cornurilor de vanatoare si mirosul parfumurilor de contesa rumena in obraji. Desi predestinati studiului academic si educatiei alese, viata i-a aruncat in paturile cele mai carpite ale societatii. Influentati initial de Rene Pricetau si John Lewis Brown ei si-au gasit drumul in mijlocul boemei rebele. Sunt obisnuiti ai localurilor de noapte, sunt pasionati de femei, absint si opium, scuipa in microfoane, gesticuleaza pe corzi in cabaret si imbatati de succes sparg fetele tobelor din localuri si se uita sub crinolinele fetelor.

JURJAK este un nou proiect muzical inedit ce și-a făcut apariția pe piața autohtona recent. Cu numai două single-uri la activ – Şoapte și Future EX – Jurjak a reușit să se facă cunoscut și apreciat cu ajutorul stilului special abordat, un electro-blues cu accente psychedlice ușor “neșlefuite”.
“După nopți în care m-am jucat de-a muzica, m-am trezit cu multe idei de piese care acum se vor transforma într-un album numit ‘Lemon BLUEs’ – dominat de un sound electro cu influențe de blues-psychedelic”, explică Jurjak, care acum lucrează cu Daniel Olteanu și Vladimir Pochorschi pentru forma finală a albumului de debut.
__________________________________________
☊ SOUND: FUNKTION ONE
☊ Powered by: Blue Balloon, Radio Seven, UTV
☑ Open doors: 22:00.
☑ Invitations are valid until 00:00, no exceptions.
☑ No Smoking Allowed
☑ Locatia isi rezerva dreptul de a-si rezerva clientela.
__________________________________________
__________________________________________
☑ Tickets: 40 LEI << 24:00 >> 50LEI
☑ Pre-sale available 30 LEI
☑ Pre-sale tickets: https://goo.gl/rbrBNn __

Facebook event here.