Tommy Hilfiger în Australia

Tommy Hilfiger a adus în Syndey energia și stilul pentru care brandul iconic este cunoscut, transformând clădirea de patrimoniu Chukka într-o New York Style Loft Party exclusivistă pentru a sărbători sosirea designerului Tommy Hilfiger în Australia.

Consolidând relația mărcii cu moda, arta, muzica și divertismentul, o serie de talente sportive locale și internaționale*, printre care Lucky Blue Smith, Matty J, Flight Facilities, Gemma Ward, Jesinta Franklin, Cameron Robbie, Pia Muehlenbeck, Samantha Harris, Christian Wilkins, Jade Tunchy, Tom Derickx, Sammy Robinson,  Abbey Gelmi, Bree McCann, Ali Simpson, Yan Yan Chan și Carmen Hamilton au venit să experimenteze o petrecere de o noapte, în adevăratul stil Tommy.

Oaspeții au ajuns la binevunoscuta clădire Jones Bay Wharf, luminată în culorile emblematice Americana ale brand-ului, în timp ce un duo de muzică electrică, Set Mo, se afla la pupitrul DJ-ului, dând tonul serii. Un disco ball imens a adus o notă retro serii, ca un ecou al unor scene similare din cadrul celui mai recent show TOMMYNOW din New York.

O fuziune alimentară americană și australiană a încântat mulțimea cu hot dog în stil american, coaste pe grătar, mini porumb și burger de vită Angus.

A fost, de asemenea, amenajată o zonă unde s-a putut servi bere locală și vin, oferind o selecție unică de băuturi.