Blugi sexy în doar câteva minute

Te-ai plicitist de blugii tăi? Ai impresia că par din secolul trecut? Nu te gândi însă să îi dai, sau să îi arunci, fără a mai încerca câteva manevre de resuscitare. Iată câteva trucuri pe care le poţi folosi pentru a transforma vechii blugi într-o pereche fără de care nu să mai poţi să-ţi concepi outfiturile:

1. Materialele textile de diverse forme şi culori ar putea îmbunătăţi cu mult imaginea blugilor tăi demodaţi. Foloseşte-ţi imaginaţia: inimioare, steluţe sau diverse forme de flori!

2. Descoperă-ţi latura artistică pictând…blugi! Adaugă mai multe dungi de vopsea care să se întreprătrundă. Foloseşte culori textile, astfel încât să nu iasă la spălat. Prin pictarea blugilor vei reuşi cu siguranţă să îi personalizezi într-un mod trendy. Nu trebuie să te limitezi doar la stropi de culoare, poţi încerca şi diverse forme simple, cum ar fi florile sau să îţi imprimi palmele.

3. Dacă vrei să decolorezi blugii închişi la culoare, foloseşte clor. Poţi decolora partea din faţă sau doar buzunarele.

4. Paietele, nasturii şi mărgelele sunt combinaţia perfectă pentru a obţine nişte jeanşi ultra-feminini.

5. Poţi să faci mai multe găuri pe care să le prinzi cu ace de siguranţă, dacă vrei să obţii un look de rebelă sexy.

6. Dacă ai blugi mai vechi cu talie înaltă şi nu ţi se par foarte practici, îi poţi tăia astfel încât să obţii nişte pantaloni scurţi vintage, care oricum anunţă o revenire în modă.

7. Motivele din dantelă sunt o metodă ceva mai nouă, dar ideală pentru o persoană delicată şi feminină, ulterior poţi adăuga şi mărgele sidefate.

8. Dacă ai blugi cu puţine buzunare sau deloc, le poţi ataşa chiar tu nişte buzunare colorate, mari, în still hippie.

9. Poţi ataşa la buzunare forme metalice. Este o opţiune destul de des folosită.

10. Lanţurile sunt o alternativă pentru fanele rock, una foarte cool.

Cristina Mîrzoi

Sursă foto: tumblr.com