Tonifiere in pasi de dans, la studioul Arthur Murray

În vara 2015, cele mai populare dansuri de societate alese la studioul de dans Arthur Murray Bucuresti sunt dansurile care ajută la tonifiere, precum Swing, Samba, Salsa sau Cha-Cha. Pe langă relaxare și îmbunătățirea posturii, tonifierea este unul dintre cele mai căutate beneficii ale dansului.

Sistemul de dans la Arthur Murray este orientat către multiple beneficii, atât fizice, dar și psihice (relaxare, eliminarea stresului, creșterea încrederii în sine) și în plan social, unde relațiile cu cei din jur se îmbunătățesc semnificativ.

Arthur Murray Dance Brunch

“Combinarea celor 3 tipuri de lecții de dans, lecție privata, lecție de grup și sesiune de party, permite atingerea cu ușurință a tuturor acestor beneficii ale dansului de societate. Vara aceasta am constatat însă că cei mai multi cursanți au avut ca obiectiv tonifierea, spre deosebire de perioadele anterioare, când eliminarea stresului era principalul obiectiv urmărit” declară Elena Ciungu, Manager Arthur Murray București.

Dansurile alerte precum Samba sau Cha-Cha ajută atât la tonifierea musculaturii, precum și la pierderea în greutate.

“Dansul este categoric una dintre cele mai plăcute forme de mișcare. Iar ca orice altă activitate fizică, contribuie activ la arderea caloriilor. Într-o oră de dans pe stilul Swing se pot arde 450 kcal, iar într-o ora de Cha-Cha, 360 kcal. Ca o comparație, o oră de înot ajută la arderea a 413 kcal, în timp ce o oră de tai–chi, aproximativ 220 kcal. Iar dansul este mult mai puțin obositor, timpul trece mult mai plăcut” adaugă Elena Ciungu.

 

Studioul de dans Arthur Murray este situat pe str. Nicolae Caramfil nr. 87, la et 2 al unei clădiri noi, într-un spațiu elegant, deschis de luni–până vineri între orele 13:00 – 22:00 și sâmbătă între 10:00 -15:00.