Top 5 site-uri care angajează freelanceri

Dacă te-ai gândit să-ți faci o carieră și nu știi unde ai putea să aplici, îți spunem că poți opta pentru a fi un freelancer și a câștiga bine din asta.

Fie că ești scriitor, designer grafic, jurnalist sau activezi în orice alt domeniu, dacă ești sigur de aptitudinile pe care le deții poți oricând aplica pentru un job pe unul dintre cele mai bune cinci site-uri care angajează freelanceri.

1. Fiverr este un site web la nivel international. Cumpărătorii și vânzătorii independenți folosesc fiverr pentru a cumpăra și vinde serviciile lor. Iar aici poți alege din 324 de oferte. De la lansarea din 2010, Fiverr își are sloganul Cumpara. Vinde. Distrează-te. Scopul site-ului este de a acționa ca o piață globală unde oamenii își pot crea o afacere din hobby-urile proprii.

Top 5 site uri care angajează freelanceri

2. Guru o piață independentă unde companiile pot angaja temporar lucrători pentru o muncă comandată.  A fost înființată în 1998 sub numele de eMoonlighter.com și a fost una dintre primele marile companii care foloseau internetul pentru a oferi noi tipuri de servicii unde persoanele fizice negociau direct cu potențialii angajatori. În ultimii ani au pierdut teren în fața concurenților ca Freelancer, Elance și Odesk. Dar angajații pot încă câștiga un venit bun de pe acest site.

Top 5 site uri care angajează freelanceri

3. Freelancer.com este una dintre cele mai mari piețe unde poți găsi un job bine plătit. Acest site permite angajatorilor să-și posteze proiectele care trebuie executate, iar angajații pot licita pentru a primi oferta și a realiza proiectul până în punctul în care titularul poate remunera cel mai bun portofoliu, la cel mai mic preț.

Top 5 site uri care angajează freelanceri

4. Elance este cel mai popular site-uri unde poți găsi freelanceri la diferite prețuri. Elance oferă șansa de a câștiga sume enorme de bani în dependeță de capacitățile de care dispui. De când s-a unit cu Odesk, posibilitățile pentru freelanceri s-au dublat. Ce îi face speciali? Răspunsul este simplu. Gama largă de freelanceri oferită într-un mod rapid și ieftin.

Top 5 site uri care angajează freelanceri

5. Odesk – este foarte asemănător cu Elance și Freelancer, dar sunt etichetați drept cei mai buni datorită faptului că noii freelanceri pot fi angajați la fel de ușor ca și cei mai vechi. Chiar dacă competiția este foarte strânsă, toți solicitanții unui post de muncă sunt egali în a-și demonstra abilitățile. Dacă portofoliul îți este impresionant, Odesk este site-ul perfect unde ai putea aplica pentru un job.

Top 5 site uri care angajează freelanceri