Topul celor mai ieftine smarthphone-uri

Smatphone-ul este unul dintre trendurile ultimilor ani, dar prețul acestuia nu este foarte accesibil, uneori. Așadar, ne-am gândit să îți oferim un top al celor mai bune și ieftine smartphone-uri pe care le poți cumpăra la un preț mai mic de 1000 RON.

Smartphone-urile se pot conecta la internet fără nicio problemă, pot rula tot felul de aplicații și îndeplinesc funcții de bază ale unui telefon obișnuit. Cu un smartphone poți să asculți muzică sau să faci fotografii. Poți alege un model decent de smartphone pentru un preț care să nu fie exorbitant, chiar dacă decizi să îl iei la liber sau pe bază de abonament.

Nokia Lumia 710

Chiar dacă Windows Phone nu este atât de popular precum este Android sau un iPhone, acesta continuă să fie un sistem de operare care impresionează. Nokia Lumia 710 oferă unele aplicații destul de bune, la un preț modest.

Nu are aceleași opțiuni de aplicații pe care un Android sau un iPhone le are, dar vine cu aplicații exclusive și cu un procesor care ajută la rularea acestora. Poate fi găsit la un preț de doar 850 lei.

HTC Desire C

HTC Desire C este un smartphone cu un design interesant care dispune de ultima versiunea a sistemului de operare Android – Ice Cream Sandwich.

Noul sistem de operare oferă o gamă largă de aplicații, însă pentru că are un procesor de doar 600MHz, unele aplicații pot rula destul de lent.

Rezoluția ecranului este mai mică decât cea a unui telefon de top, astfel încât acesta nu va putea evidenția anumite detalii după cum ar fi de așteptat din partea unui smartphone. HTC Desire C poate fi achiziționat la un preț de 873 lei.

BlackBerry Curve 9320

Dacă încă tânjești după o tastatura clasică  pentru telefonul tău astfel încât să poți scrie repede un mesaj, acest BlackBerry poate fi cea mai bună opțiune pe care o ai îndemână pentru doar 842 lei.

Pe lângă o tastatură de tip Qwerty, ai acces la BBM, o aplicație gratuită de mesaje instant care poate fi folosită  doar între telefoanele BlackBerry.

Deși îi lipsesc unele dintre cele mai interesante caracteristici ale tipuri de modelelor,  BlackBerry Curve 9320 este unul dintre cel mai ieftin și bun smartphone pe care îl poți avea.

HTC Wildfire S

Este un smartphone cu un set de caracteristici destul de modeste, dar care poate fi cumpărat la un preț de doar 700 lei.

Din cauza faptului că are un ecran cu o rezoluție destul de mică, nu este cel mai bun telefon pe care poți rula diverse aplicații. Totuși, procesorul său, care este destul de mic, ține pasul cu noile modele apărute pe piață.

LG Optimus L3

Unul dintre cele mai ieftine smartphone-uri care există pe piață, LG Optimus L3 dispune de un sistem de operare Android Gingerbread pentru un preț derizoriu, motiv pentru care au trebuit să fie făcute câteva compromisuri.

Cu un ecran mic și caracteristici de bază, acest smartphone nu poate concura cu alte modele mai scumpe, mai ales că atunci când îl cumperi nu dispune nici măcar de o pereche de căști pentru a asculta muzică.

Cu toate acestea, îți permite accesul la diverse aplicații din cadrul sistemului de operare Android. Poate fi găsit la un preț de 450 lei.

Ionela Văcaru

Sursa foto:

vivintpromos.com

 blog.nothingbutsoftware.com