Tratamente cosmetice excentrice, ale starurilor

Dacă vă spuneam mai devreme despre tratamente Spa costisitoare, este momentul să citiți despre vedetele care apeleaza la astfel de tratamente, dar nu numai.

Mila Kunis – tratament cu diamante şi rubine

Ştirea că Mila Kunis, starul din filmul Black Swan (Lebăda Neagră) şi-ar fi făcut un tratament facial, pentru care a plătit nu mai puţin de 7000 de dolari, a şocat lumea. Să sperăm că aceasta investiţie a meritat toți banii.

Potrivit inițiatorului acestui nou tratament facial, preferat de vedete, Scott Vincet Bobra, atratamentul conţine particule de rubine şi diamante care, în contact cu pielea, au efect de antioxidanţi. Aceștia acționează ca o ca o cremă abrazivă, doar că, în loc de particulele care zagarie tenul, el le-a înlocuit cu pulbere de pietre preţioase.

Serena Williams – baie în apă Evian

Serena Williams a fost prima celebritate care a testat experiența Evian, a hotelului Victor din Miami. Acest tratament este disponibil pentru persoanele care stau în pent-house-ul hotelului, unde doar o noapte de cazare costa în jur de 6000 de dolari. “Atunci când am intrat în apă, m-am simţit atât de pură”, declară Serena, imediat după îmbăierea în apă Evian.

Gwyneth Paltrow – ser din venin de şarpe

De-a lungul timpului, frumoasă blondă de la Hollywood, a încercat mai multe tratamente de înfrumuseţare. Dar poate că niciunul nu a fost la fel de ciudat, ca cel în care se foloseşte venin de şarpe, pentru menţinerea tinereţii.

Un astfel de ser costă în jur de 185 dolari şi are un efect paralizant asupra tenului, asemănător cu toxina botulinică. Deşi este tratament pare ciudat, nu există îndoiala că tenul actriţei de 38 ani arată mult mai tânăr.

Teri Hatche – baie în vin roşu

Un pahar cu vin pe marginea căzii, la finalul unei zile lungi de muncă, poate fi un mic răsfăţ pe care ni-l putem face. Şi totuşi, care ar putea fi secretul tenului tineresc? Teri Hatcher care este în vârstă de 46 de ani, declară că, în fiecare zi, face o baie, în care toarnă un pahar două, de vin roşu. Dar cantitatea de un pahar poate fi insuficientă, aşa că în sudul Franţei există un Spa unde sunt oferite tratamente corporale de vinoterapie.

Angelina Jolie – foloseşte cremă cu extract de caviar

Mama a şase copii, îşi menţine frumseţea cu cele mai bune produse din lume. Astfel, din ritualul ei de frumuseţe, nu putea să lipsească La Prairie’s Skin Caviar Luxe Cream și pentru 100 ml de produs, trebuie să platescă 710 dolari. Aceasta conţine ouă de sturioni, un ingredient bogat în proteine care are rol de hidratare şi tonifiere a tenului.

Jessica Simpson – pedichiura cu peştişori

În anul 2010, în show-ul de televiziune „The Price of Beauty” Jessica a experimentat o pedichiură cu peştişori. Clienţii spa-ului din Japonia, unde se practică astfel de tratamente, sunt invitaţi să-şi pună picioarele într-un bol prin cu peşti Garra Rufa, unde aceştia încep şi ciugulesc pielea moartă din jurul unghiilor.

O astfel de pedichiură durează 30 de minute şi costă în jur de 50 de dolari.

Victoria Beckham – tratament facial cu excremente de pasăre

Dintre toate tratamentele faciale prezentate,  acesta pare cel mai ciudat. Victoria Beckham îşi face acest tratament în New York, la salonul Shizuka Day Spa. Pudra din acest tratament facial este făcută din excremente de privighetoare, iar costul unui astfel de tratament ajunge să costă 180 de dolari şi durează 60 de minute.

Anca Spulber

Surse foto:

bravonet.ro

movie2catch.blogspot.com

ouiluv.com

speckyboy.com